Rüyada Renkler Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Renkler Görmek Ne Demek? Etrafta Çeşitli Renkler Görmek

Rüyada Renkler Görmek Ne Demek? Etrafta Çeşitli Renkler Görmek isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada görülen renkler, renklerin anlatmak istediği (ifade ettiği) yorumlara göre tabir olunur. Rüyada görülen siyah renk, kedere; beyaz renk, iyiliğe; ye­şil renk, yüksek mertebeye; kırmızı ve al renk, düşmanlı­ğa; sarı renk erkekler için hastalığa işaretle tabir olunur.

Farklı Bir Yorumcuya Göre:

Rüyada Renkler Görmek Ne Demek?

 Rüyada görülen renklerin tek tek anlamı olduğu gibi uyum, uyumsuzluk gibi unsurlarla birlikte de çeşitli anlamlar taşıdığı bilinmektedir. Birbiri ile uyumlu olarak görülen renkler varlıkları meydana getiren önemli unsurların uyumuna işarettir. Aynı zamanda yaratılışın amacına göre hareket etmek, insanlar ile iyi geçinmeye delalet eder. Ancak rüyada görülen zıt renkler uyumsuz insan ve görüşlere işarettir.

 Bununla birlikte iyi ile kötüyü birbirine karıştırmak anlamına gelir. Görülen renk ne kadar güzel ve berrak ise anlamı da o kadar iyiye yorumlanır. Aynı zamanda renkler ile görülen rüya rengine ve rüyanın şekline göre yorumlanır.

 Etrafta Çeşitli Renkler Görmek

 Her rengin kendine özgü bir anlamı vardır. Bu nedenle etrafta görülen çeşitli renklerin tek tek anlamlarına bakmak daha doğru olmaktadır. Buna göre;

- Beyaz renk kişide dürüst karaktere, huy güzelliğine, bir müjdeye, ferahlık ve mutluluğa 

- Yeşil renk ahlak ve din güzelliğine, hayırlı bir habere,

- Siyah renk yanlış düşünceye, kalp katılığına ve ya mal ve dünyalığa,

- Kırmızı renk ise şiddet ve şer haberine, ancak güzel bir duygu ifade ediyor ise aşk ve sevgi anlamına,

- Bayrak kırmızısı barış ve şerefe,

- Sarı renk ümitsizliğe, hastalığa ve ya beklenen işin olmayacağına,

- Kahverengi ağır başlılığa ve iş ve durumundaki düzene,

- Mavi renk ümide 

- Mor renk kedere, şüpheye 

- Pembe mutluluğa, genç kızlığa

- Pastel renkler bulundukları konumun durumuna ve noksanlıklara,

- Toprak rengi rızka, mütevazi insana delalet eder.

Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.