Oynatma Listesi
FUTBOL

Fatih Terim: "Falcao 45 dakikayı çıkarır mı belirsiz"

Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile yarın karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Futbol hayatımda..."
"Hücumda az gol attığımız istatistiksel olarak doğru. O kadar kolay ki bu soruyu sormak. Elinizde Di Maria, Cavani, Mbappe, Icardi, Neymar, Choupo-Moting varsa bu soruyu sormak kolay. Bunların üçü yedek olacak yarın. Bizde sakatlıkların üstüne Falcao ve Andone de kadroda olmayınca sıkıntılar yaşadık. Teknik adamlık kariyerimde sıkıntılar, zor anlar olmuştur ama son 3-4 aydaki süreç futbol hayatımda kayda değer bir dönem olarak yer alacaktır."

"U19'la geldiğimiz için Emin'i de yanımıza alacağız"
"Yarın dünyanın en büyüklerinden biriyle oynayacağız. İki kalecimiz dışında 13-14 oyuncumuz var. U19'la geldiğimiz için Emin'i de yanımıza alacağız. Bütçe olarak da dünyanın en büyük takımlarından biriyle oynayacağımızı unutmamak gerek."

"Falcao 45 dakikayı çıkarır mı belirsiz"
"Santrfor konusunda bir sürpriz olur mu?" sorusuna Fatih Terim, "Falcao bizimle birlikte ama ne kadar oynayabilir, 45 dakikayı çıkarır mı belirsiz. Buna yarın maçtan önce karar vereceğiz. Eğer o da olmazsa birileri oynayacak tabi." cevabını verdi.

"Kaybetmekten korkmayan bir Galatasaray olacak burada"
"Burada maçtan önce PSG'nin favori olduğunu söylemek kehanet değil, bu bilinen bir şey. Hiçbir maçı hiç kimse maça başlamadan kaybetmez, hele biz hiç kaybetmeyiz. Çıkıp mücadele edeceğiz, ne olacaksa olacak. Kaybetmekten korkmayan bir Galatasaray olacak burada."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER