Oynatma Listesi
FUTBOL

Fatih Terim: "Galatasaraylıların kanmamasını istiyorum"

Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve Belhanda açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve Belhanda açıklamalarda bulundu.

"Şampiyonlar Ligi kupasının favorilerinden bir tanesiyle oynuyoruz. Çok yüksek ekonomili bir takımla oynuyoruz. Son 2 yılın Fransa şampiyonuyla oynuyoruz vesaire vesaire... Artı çok beğendiğim bir teknik adamın çok da değerli oyuncuları var."

"Şampiyonlar Ligi'nin yabancısı değiliz"
"Yılların kulübü PSG'yi hepimiz izliyoruz. Gururla izliyoruz, ne bileyim saygıyla izliyoruz. Rakibe sonsuz saygımız var ama bizim de niyetimiz saygı görmek. Şampiyonlar Ligi'nin yabancısı değiliz, bu tip takımlarla oynadık, favori olduklarını hiç inkar etmedik."

"Galatasaraylıların kanmamasını istiyorum"
"Neymar yok, vah vah, Cavani de sakatlanmış çok kötü, bu büyük bir avantaj gibi söylemlere Galatasaraylıların kanmamasını istiyorum. 'Bunlar da yok, nasıl yenemedik' demenin ön hazırlığıdır bu. Her mevkinin alternatifi olan, çok büyük oyunculardan kurulu bir takım."

"Bir derbiden sonra üç gün sonra..."
"Hiçbir maç oynanmadan kazanılmadığına göre sahada biz de bu sürprizi yapıp iyi sonuç almaya gayret göstereceğiz. Ama sonuç ne olursa olsun burada olunca PSG veya Real Madrid ile oynuyorsunuz. Galatasaraylılar burada olmanın gururunu yaşayacak. Galatasaraylılar elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın bilincinde olacaklar. Takımımın iyi bir reaksiyon göstereceğini düşünüyorum. Bir derbiden sonra üç gün sonra Şampiyonlar Ligi'nde böyle bir büyük takımla karşılaşmak çok kolay değil. Hele bazı oyuncularınız da sakatsa."

"Halihazırda 1-2 maç oynamış olanlar, fiziği yerinde olmayanlar varsa bir handikap ama Galatasaray bu sezona başlarken 3 gün bir maç oynayacağını biliyordu, bunu da ben söylemiştim. 3 günde ne kadar iyi hazırlanılabilecekse hazırlandık biz de."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER