Oynatma Listesi
FUTBOL

Fatih Terim: "Muslera maçın en iyisiydi"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1 dakikada kornerden 3 pozisyon verdik ama onun dışında kalemizde bir pozisyon hatırlamıyorum. 60 dakika tatmin edici bir oyun vardı. Bugün 3 puan almak her şeyden öteydi dedi.

 

Süper Ligin 14üncü haftasında Galatasaray evinde konuk ettiği Aytemiz Alanyasporu 1-0 mağlup etti. Karşılaşma ardından düzenlenen basın toplantısında iki takım teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Bugün 3 puan almanın her şeyden önemli olduğunu belirten Fatih Terim, 3 puandan öte bir 3 puan. Ligin en az gol yiyen takımıyız belki ama son dakika ve saniyelerde yediğimiz goller bizi çok üzdü. Bugün takımın o psikolojiye girmesi gayet doğal. Şampiyonlar Ligindeki Club Brugge maçı ve ligde yediğimiz gollerden dolayı takımda bir skoru koruma iç güdüsü vardı. Şu an 3 tane 6 numara ile oynuyoruz. Lemina da orayı daha iyi oynuyor. Takım olarak bir galibiyetti. Oyuncularda bir skoru koruma iç güdüsü vardı. 1 dakikada kornerden 3 pozisyon verdik ama onun dışında kalemizde bir pozisyon hatırlamıyorum. 60 dakika tatmin edici bir oyun vardı. Bugün 3 puan almak her şeyden öteydi. Bir oyuncuya da bağlamamak gerekiyor. Donku stoper, Ademi de forvet oynatıyoruz. İmkanlarımız kısıtlı şikayet etmiyorum ama durum bu diye konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER