Oynatma Listesi
FUTBOL

Fatih Terim'den "Arda Turan" açıklaması

Süper Lig'de Denizlispor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Terim, Arda Turan'ın transferiyle ilgili olarak "Antalya maçından sonra Arda Turan'la ilgili fikirlerimi söyledim, eğer herhangi bir gelişme olursa biz haber veririz" dedi.

Süper Lig'de Denizlispor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

"Eğer herhangi bir gelişme olursa biz haber veririz"
"Antalya maçından sonra Arda Turan'la ilgili fikirlerimi söyledim. Hiç hoşlanmadığım şey transferde yönetimle karşı karşıya olduğum iddiasıdır. Bunlar doğru değil. Eğer herhangi bir gelişme olursa biz haber veririz"

"Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım"
"Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım. Burada hatalarının bedelini bir ödemiş bir Arda var. Hala da ödemeye devam ediyor. Böyle bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu sadece teknik bir karar değil, onu da söyleyeyim.

"2-0'dan sonraki rehavet bize yaramadı"
"Hepimizin hayal ettiği bir oyun var. Bu oyun için çabalıyoruz, uğraşıyoruz. Çalışmalarımızın iyi oyun noktasında olduğuna inanıyorum. Yine gereksiz bir pozisyonda sıkıntıya girdik ama oyun anlayışımızdan vazgeçmedik Pozisyonlarımızı daha iyi sonuçlandırmamızı beklerdim. İyi oynadık ama daha var mı, var. Daha ister mi, ister. 2-0'dan sonraki rehavet bize yaramadı, artık her maç final."

"Bütün büyük işler, güçlü başlangıçlarla olur. Teşekkürler takım, teşekkürler teknik ekip, teşekkürler taraftar"

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER