Oynatma Listesi
FUTBOL

Junior Caiçara: "Sürpriz yapıp iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum"

Medipol Başakşehir'in Brezilyalı futbolcusu Junior Caiçara ise "Rakibi çok iyi analiz ettik, onların kuvvetli ve zayıf yanlarını iyi biliyoruz. Çok farklı sistemlerde oynayabilen bir takım. Yarınki maç tamamen bizim performansımıza bağlı. İyi bir sonuçla Türkiye'ye dönmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.



Sporting Lizbon Teknik Direktörü Jorge Manuel Rebelo Fernandes'in yarınki maçta kendilerini favori görmelerinin doğal olduğunu ifade eden Caiçara, "Kendi evinde oynuyor ve favori olduğunu söylemekte haklı. Ama biz iyi hazırlandık. Sürpriz yapıp iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

Kariyerinde Portekiz ve Almanya liglerinde de oynayan Caiçara, Portekizli bir gazetecinin "Türk futbolunun seviyesiyle" ilgili sorusuna ise "Elbette farklı ama Türkiye liginde de üst düzey ve zor bir futbol oynanıyor. Özellikle lider olduğunuzda rakiplerin motivasyonu çok yüksek oluyor. Portekiz futbolunda şampiyonluk için sadece Benfica, Porto, Sporting ve Braga yarışır. Türkiye ligine genel olarak herkesin saygı duyması lazım." yanıtını verdi.

Basın toplantısının ardından Medipol Başakşehir takımı, maçın oynanacağı Jose Alvalade Stadı'nda son antrenmanını yaptı. Antrenmanı İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da izledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER