Oynatma Listesi
FUTBOL

Rıza Çalımbay: "Galatasaray maçı finalin de üstünde bir maç"

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Galatasaray maçı bizim için finalin de üstünde bir maç. Kendi sahamızda oynayacağımız maçı çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor" dedi.


Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Demir Grup Sivasspor hafta sonu ligin 25'inci haftasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, idman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulundu.
İlk olarak 3-0'lık Ankaragücü maçını değerlendiren Çalımbay, karşılaşmanın iki yarısında da farklı bir mücadele oynandığını söyledi. Karşılaşmanın ilk yarısında net pozisyonlarının olduğunu ancak bunları değerlendiremediklerini kaydeden Çalımbay, "Rakibin 10 kişi kalması bizim için avantaj oldu. Devre arasında oyun disiplininden kopmadan, çok basit oynamamız gerektiğini söyledim arkadaşlara. İkinci yarıda ne söylediysek sahaya yansıttılar. Çok güzel bir galibiyet aldık. Ligde her şey eşit. Ne üstte ne de altta bir şey belli. Çok değişik sonuçlar alınıyor. Güzel bir durumdayız, bunu da kaybetmek istemiyoruz" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER