Futbol 1.284 oranlı müthiş kupon… 100 TL’ye 110 bin 140 TL kazandı !

1.284 oranlı müthiş kupon… 100 TL’ye 110 bin 140 TL kazandı !

12.02.2024 - 13:32 | Son Güncellenme:

Misli üyeleri, paylaştıkları muhteşem kuponlarla hem kazanıyor hem kazandırıyor. Bir Misli üyesi dün oynanan maçlardan oluşturduğu kuponunda oldukça yüksek oranlı tercihlere yer verdi. Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

1.284 oranlı müthiş kupon… 100 TL’ye 110 bin 140 TL kazandı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

Haberin Devamı

Ayrıca normalin üzerinde oranlarla ek kazanç elde edebileceğiniz “Şampiyon Oranlar” artık Misli’de…

Augusto’dan Alanyaspor’a hayat öpücüğü!

Fenerbahçe sahasında Alanyspor’u konuk etti. Sarı-lacivertli ekip karşılaşmaya hızlı başlamıştı. Atılan uzun topta hata yapan Fenerbahçe savunmasını avlayan isim Augusto oldu. Augusto, Livakovic’den seken topa düzgün bir vuruş yaparak takımını karşılaşmanın ilk yarısında öne geçirdi. Augusto’nun golünden başka gol sesi çıkmayınca Fenerbahçe, devreye 0-1 geride girdi. İkinci yarının başında İrfan Can Kahveci değişikliğiyle oyunda tempo tutan Fenerbahçe, Tadic’in penaltı golü ve Dzeko’nun kafa golüyle 2-1 öne geçti. Dakika 63’te sahneye tekrar Augusto çıktı. Sol kanattan topla birlikte içeri doğru girerken ceza sahası çizgisinde vuruşunu yapan Augusto kaleciyi çaresiz ve bıraktı ve skora dengeyi getirdi. Augusto’nun atmış olduğu 2 golle birlikte üyenin deplasman 1.5 üst tercihi kazanmış oldu.

Haberin Devamı

Getafe 85’te yedi, 89’da attı…

Getafe karşılaşmanın ilk yarısında 2 gol bularak devreyi 2-0 önde kapatmıştı. İkinci yarıya hızlı başlayan Celta Vigo rakip kaleyi abluka altına almıştı. Dakikalar 71’i gösterdiğinde Larsen skoru 2-1’e getirdi. Dakika 85’te Aspas savunma arkasına akıl dolu bir pas attı. Topla buluşan Allende skoru 2-2’ye getiren golü attı. Karşılaşmanın böyle bitmesi durumunda üyenin tahmini tutmayacaktı. 89’da Mata kenardan gelen iyi ortaya ilginç bir vuruş yaparak cevabı verdi. Mata’nın skoru 3-2’ye getiren golünden sonra karşılaşmada başka gol çıkmadı. Üyenin vermiş olduğu MS1+2.5 Üst tahmini de böylelikle gerçekleşmiş oldu.

Misli üyesi böylece 6 maçta 1.284 oran tutturarak 100 TL’ye 110 bin 140 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

Haberin Devamı