Beşiktaş 10. yıl marşı!

10. yıl marşı!

17.03.2021 - 07:29 | Son Güncellenme:

Beşiktaş normal süresi 2-2 kapanan maçta Başakşehir’i yenerek, Ziraat Türkiye Kupası’nda tam 10 yıl sonra finale çıktı.

10. yıl marşı

Aboubakar ve Vida’nın golleriyle 2 farkı yakalayan Kartal ikinci yarıda Deniz ve Giuliano’yu durduramadı.Larin’in uzatmadaki golüyle gülen siyah-beyazlı takım kupayı bir kulbundan yakaladıBeşiktaş normal süresi 2-2 kapanan maçta Başakşehir’i yenerek, Ziraat Türkiye Kupası’nda tam 10 yıl sonra finale çıktı. Aboubakar ve Vida’nın golleriyle 2 farkı yakalayan Kartal ikinci yarıda Deniz ve Giuliano’yu durduramadı. Larin’in uzatmadaki golüyle gülen siyah-beyazlı takım kupayı bir kulbundan yakaladı

Süper Lig'in lideri Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk hedefine ulaştı, Medipol Başakşehir'i uzatmada 3-2 yenerek finale adını yazdırdı. Fenerbahçe derbisi nedeniyle Atiba, Ersin, Ljajic ve Larin gibi isimleri kenara çeken Sergen Yalçın; Aboubakar, Rosier ve Ghezzal'a 11'de şans tanıdı. 17. dakikada Aboubakar attığı klas golle, takımına rahat bir nefes aldırırken, Vida kafa golüyle ilk yarının 2-0 bitmesini sağladı.

Cyle Larin fişi çektiMedipol Başakşehir ikinci yarıda skora ve rakibine iyi reaksiyon gösterdi. Turuncu-lacivertli takım 60. dakikada Deniz Türüç ve 77. dakikada Giuliano ile 2-2’yi yakaladı. Normal süre eşitlikle kapanınca müsabakada uzatmalara geçildi. Siyah-beyazlı takım uzatmada yeniden vites artırdı. Aboubakar’ın yerine oyuna giren Cyle Larin 102’de attığı golle Beşiktaş’ı sadece 3-2 öne geçirmedi, finale taşımayı da başardı.

Haberin Devamı

Yazarlar