Skorer 12 Dev Adam son provada

12 Dev Adam son provada

27.08.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

12 Dev Adam son provada

12 Dev Adam son provada




2003 Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesi Efes Cup Mini Dünya Kupası ile önemli bir sınav veren A Milli Basketbol Takımımız'ın turnuvada karşılaştığı iki rakibi İtalya ve Sırbistan - Karadağ'ın coachları Carlo Recalcati ve Dusko Vujosevic, 12 Dev Adam'ı "sürprizler takımı" olarak nitelediler. Recalcati, "Takımdaki dişliler oturduğunda Türkiye'nin önünü kesmek gerçekten güç. İyi bir Türk takımı final oynar" dedi.
SIRBİSTAN Karadağ'ın başantrenörü Vujosevic ise Türkiye'nin, turnuvaya katılacak tüm ekiplerden daha zengin bir kadrosu bulunduğunu, tek sorunun henüz takım olgunusunun oturmamış olduğunu ifade etti. Vujoseviç, "Bireysel anlamda bakıldığında Hidayet, Mehmet Okur, Mirsad Türkcan, Kaya Peker, her coachun kadrosunda görmek isteyebileceği türden üst düzey oyuncular. Ancak önce takım olmak gerekiyor" diye konuştu.

A Milli Basketbol Takımımız, İsveç'te 5 - 14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 2003 Avrupa Şampiyonası öncesi son etap hazırlık çalışmaları için bu akşam Sırbistan - Karadağ'a gidecek. Bu arada, teknik kadro, Hakan Köseoğlu ve Serkan Erdoğan'ı kadrodan çıkararak iskelet kadroyu 12 oyuncuya indirdi. Millilerimiz, Belgrad'da perşembe ve cuma günü Sırbistan Karadağ Milli Takımı ile iki hazırlık maçı oynayacak.




SPOR


SAMBACI ATAĞI
At yarışları
Avrupa Ligleri
'Sürprizlerin takımı'
2. LİG puan durumu
Hidayet dikkat!
Filede bileti kaptık
Avrupa'da final hayal
DAYAK GİBİ CEZA
CSKA Sofya ile son randevu
Sümer bileti kesti
Paris'te Dünya rekoru kırarım
Rüştü'lü Barça galip: 1 - 0
Sevgililer tam gaz
İzmir'de buluşalım
Serbestte milli kadro açıklandı
Grekocular süper
Bürokrasi Maccabi'yi çıldırttı
Haber turu...
Altına ilk adım
Arena kültürü