Diğer 15 Temmuz için Kemer’de buluştular

15 Temmuz için Kemer’de buluştular

17.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Limak Şirketler Grubu’nun desteğiyle Kemer Country Club’da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Golf Turnuvası’na iş insanı ve golf tutkunu 108 kişi katıldı. Müsabakalar sonunda dereceye giren isimlere ödülleri önceki gün törenle verildi

15 Temmuz için Kemer’de buluştular

Limak Şirketler Grubu, Türkiye ekonomisine katkılarının yanı sıra, uluslararası alandaki sosyal yatırımlarına ve spordaki desteğine devam ediyor. Yıllardır çeşitli golf turnuvalarına katkı sağlayan Limak bu kez daha anlamlı bir organizasyona imza attı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Golf Turnuvası’nın da destekçisi oldu.
Kemer Country Club’da düzenlenen anlamlı organizasyona, iş insanı ve golf tutkunu 108 kişi katıldı. 13 Temmuz’da Junior-Minik oyuncular ile başlayan turnuva, önceki gün yetişkin oyuncuların katılımıyla son buldu.
Büyük bir mücadeleye de sahne olan turnuvada dereceye girenler ise şöyle:

Haberin Devamı

Mens Cat A Winner: Baha Telli, Mens Cat B Winner: Mahmut Köylü, Mens Cat C Winner: Hyun Young Park, Ladies Cat B Winner: Şebnem Sezgin, Ladies Cat A Winner: Nursel Çökelek, Longest Drive Ladies: Beyhan Goldman Benardete, Longest Drive Mens: Cengiz Şahin, Ladies Nearest To The Pin: Joelle Benjenk, Mens Nearest To The Pin: Ali Osman Hacısüleymanoğlu, Junior 18 Holes Erkekler: Tunç Aslan, Junior 18 Holes Kızlar: Merve Üçerler, Junior 9 Holes Erkekler: Emin Zülfikari, Junior 9 Holes Kızlar: Ada Narin, Mens Gross: Mehmet Kazan.

15 Temmuz için Kemer’de buluştular

Ödülleri Ayşe Varank Aslantürk verdi
Geniş bir katılımla düzenlenen ve büyük ilgi gören anlamlı turnuvada dereceye giren golfçülere ödülleri de takdim edildi. Darbe girişiminde şehit olan İlhan Varank’ın ablası, 15 Temmuz Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank’ın kardeşi Ayşe Varank Aslantürk, kazananlara ödüllerini takdim etti.

Haberin Devamı

15 Temmuz için Kemer’de buluştular