Skorer 2. İspanya seferi

2. İspanya seferi

23.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kartal, liglerin ertelenmesi durumunda yeniden İspanya’da kamp yapmayı planlıyor. Beşiktaş’ın Madrid’e 70 kilometre uzaklıkta bir bölgede kalmayı planladığı vurgulandı

2. İspanya seferi

Atletico Madrid ve Granada ile üçlü turnuva oynadıktan sonra, dün öğleden sonra İstanbul’a ulaşan Beşiktaş, iki gün izin yapacak. Antrenör Roland Koch’un, iki gün izin verdiği futbolcular pazartesi sabah yapacakları idmanla, sezon öncesi hazırlıklarına devam edecek. Takımın iki gün izinli olması nedeniyle Quaresma, Simao, Fernandes, Sidnei ve Bebe, İspanya’dan direkt olarak Portekiz’e geçti.
Liglerin durumunun netlik kazanmaması nedeniyle her ihtimale karşı üçlü bir turnuva arayışına giren Beşiktaş Yönetimi’nin, İspanya’da ikinci bir kamp için çalışmalara başladığı öğrenildi. Madrid’e 70 kilometre uzaklıktaki bir bölgede kamp planlayan siyah-beyazlıların, hazırlık maçı için Rayo Vallecano kulübü ile anlaşmak üzere olduğu bildirildi.
Beşiktaş’ın gurbetçi transferlerinden Tanju Kayhan’ın, takımın İspanya dönüşü sırasında 22. doğum günü kutlandı. Sürekli olarak siyah beyazlı kafileyle birlikte seyahat eden kulüp aşcısı Recep Usta tarafından hazırlanan doğum günü pastası, kafileye getiren uçakta kesilirken, Tanju’nun yapılan sürpriz nedeniyle tüm kafileye teşekkür ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Her şey daha güzel olacak
Kaptan İbrahim Toraman, “Aramızda olmayan hocamız, yöneticimiz ve çalışanımızı sevdiğimizi ve onlara güvendiğimizi belirtmek için ’Sizinleyiz’ yazılı tişörtleri giydik” dedi. Beşiktaşlı futbolcu, “Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz ama tabii ki bu olanlardan etkileniyoruz ve aramızda olmayanlar için üzülüyoruz” diye konuştu. Toraman, Adalı, Havutçu ve Ateş’in Beşiktaş’a geri dönmeleri halinde “her şeyin yeniden daha güzel olacağını” ifade etti.

Tunaoğlu anıldı
Beşiktaş’ın unutulmaz futbolcularından Yusuf Tunaoğlu, vefatının 11. yıl dönümünde kabri başında anıldı. Törene, Onursal Başkan Süleyman Seba, Beşiktaş Genel Koordinatörü Levent Çifter, divan ve genel kurul üyelerinin yanı sıra Tunaoğlu’nun ailesi ve sevenleri katıldı. Siyah-beyazlılar bugün de Cenk Koray’ı anacak. Karacaahmet Mezarlığı’ndaki tören, saat 10.30’da başlayacak.

Yazarlar