Beşiktaş "20 milyon Fenerli Beşiktaşlı oldu"

"20 milyon Fenerli Beşiktaşlı oldu"

17.05.2015 - 23:04 | Son Güncellenme:

NTV Spor'da yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe maçının ardından şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

20 milyon Fenerli Beşiktaşlı oldu

NTV Spor'da yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Mersin idman Yurdu'nu deplasmanda 1-0 mağlup ettiği karşılaşmayı %100 Futbol programında değerlendirdi.

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 90+2. dakikada bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrılmasının gelecek hafta oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisini çok daha anlamlı bir hale getirdiğini söyledi.

'20 milyon Fenerbahçeli, Beşiktaşlı oldu'

Fenerbahçe’nin kazanmasının derbinin önemini artırdığını vurgulayan Rıdvan Dilmen, "Emre Belözoğlu'nun attığı golle bir anda 20 milyon Fenerbahçeli, Beşiktaşlı oldu. Atılan bu gol haftaya oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisini çok daha anlamlı bir hale getirdi. 0-0 bitseydi karşılaşma artık stratejiler tamamen değişecekti. Bu golle birlikte olay yeniden farklı noktalara geldi" şeklinde konuştu.

'Fenerbahçe istemeyebilir'

Maçın 0-0 bitmesi halinde konuşulacak konunun Diego-Selçuk değişikliği olacağını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Selçuk'u kenarda gören insanlar 'İsmail Kartal istifa etmek istiyor' demiştir. Maçta İsmail Kartal'ın yaptığı bütün güzellikler bu değişiklikle tersine dönebilirdi" dedikten sonra çarpıcı bir final cümlesi kullandı: "Puan durumu böyle olunca Galatasaray maçların aynı saatte oynanmasını isteyebilir ama bu sefer Fenerbahçe istemeyebilir."

Yazarlar