Diğer 2020 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nda kupa Vardar’a gitti

2020 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nda kupa Vardar’a gitti

24.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kemer Coutry Atlı Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde ve Carpe Diem Equestrian Team Lig sponsorluğunda düzenlenen 2020 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nda Cem Vardar 140 cm Gold Ligi’nde birinciliği aldı

2020 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nda kupa Vardar’a gitti

Carpe Diem Equestrian Team Lig sponsorluğunda Kemer Coutry Atlı Spor Kulübü’nun ev sahipliğinde düzenlenen 2020 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nda 2. ayak dün yapılan ve rekor katılıma sahne olan müsabakalarla tamamlandı. Organizasyonun ilk iki ayağında zorlu mücadeleler yaşanırken, final müsabakası ise 28-29 Mart’ta gerçekleştirilecek.

Birbirinden farklı kategorilerde her gün altı yarışmanın gerçekleştiği Kış Ligi’nde 135 cm ve 140 cm Gold Ligi’nin sponsorluğunu Carpe Diem Equestrian Team üstlendi. 140 Carpe Diem Gold Tur Kupası’nda 28 at yarıştı. Yarışmada Cem Vardar birincilik kupasını kaldırırken, Uğur Yılmaz 2., Hasan Şentürk 3., Burak Azak 4., Mert Alıcıoğlu ise 5. sırayı aldı. 2020 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, ortaya konan mücadelenin yanında binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması amacıyla gelecek vaat eden yeteneklerin keşfine de olanak sağlıyor. Binicilik federasyonuna kayıtlı binicilere açık olacak heyecan dolu yarışmalara, Türkiye’nin farklı bölgelerinden en iyi 233 at ve binicilerinin yanı sıra camianın önde gelen tanınmış isimleri de katıldı.

Heyecan dolu ve seyri yüksek yarışmalara tanık olan tüm atlı spor severler, Kemer Coutry Atlı Spor Kulübü’nde keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Haberin Devamı