Beşiktaş3 Büyükler yarın top başı yapıyor

3 Büyükler yarın top başı yapıyor

01.01.2013 - 15:58 | Son Güncellenme:

Üç Büyükler ikinci yarı hazırlıklarına yarın başlayacak. İlk çalışmalarını İstanbul’da yapacak Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, daha sonra kamp için Antalya’ya gidecek.

3 Büyükler yarın top başı yapıyor

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının tamamlanmasının ardından verilen arada dinlenen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları, yarın yeniden top başı yapacak.

İkinci yarı öncesi ilk antrenmanlarını yarın kendi tesislerinde gerçekleştirecek ”Üç Büyükler”, hazırlık kampı dönemini ise Antalya’da geçirecek.

Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri’nde saat 11.00’de, Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde saat 18.00’de ve Beşiktaş da BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde saat 18.00’de ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde ilk antrenmanlarına çıkacak.

İlk antrenmanını yaptıktan sonra yarın öğleden sonra kamp için Antalya’ya gidecek Fenerbahçe’nin ardından, Galatasaray ile Beşiktaş da 3 Ocak Perşembe günü yine Antalya’ya geçecek.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler