Fenerbahçe 4 gollü maçta Fenerbahçe, Kızılyıldız'a mağlup oldu

4 gollü maçta Fenerbahçe, Kızılyıldız'a mağlup oldu

12.07.2023 - 21:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Rusya'da sürdürdüğü hazırlık kampının ikinci maçında Kızılyıldız ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler rakibine 3-1 mağlup oldu.

4 gollü maçta Fenerbahçe, Kızılyıldıza mağlup oldu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Pari Premier Cup'taki ikinci mücadelesinde Kızılyıldız ile karşı karşıya geldi. Müsabaka Smena Stadyumu’nda oynandı. Karşılaşma Kızılyıldız'ın 3-1'lik galibiyetiyle sona erdi. Kızılyıldız'ın gollerini Peter Olayinka, Mirko Ivanic ve Vladimir Lucic kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golünü Joao Pedro attı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal müsabakanın 85'inci dakikasında kırmızı kartla cezalandırıldı.

FENERBAHÇE - KIZILYILDIZ: 1-3

GOLLER: 1' Peter Olayinka, 39' Mirko Ivanic, 79' Joao Pedro, 82' Vladimir Lucic

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Attila Szalai, Luan Peres, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Burak Kapacak, Michy Batshuayi, Edin Dzeko

Kızılyıldız: Zoran Popovic, Aleksandar Dragovic, Srdan Mijailovic, Strahinja Erakovic, Mirko Ivanic, Marko Stamenic, Stefan Mitrovic, Kings Kangwa, Osman Bukari, Peter Olayinka, Jean Krasso

F.BAHÇE İLK MAÇTA ZENİT'E KAYBETTİ

Fenerbahçe, Pari Premier Cup'taki ilk maçında Zenit ile karşılaştı. Gazprom Arena'da oynanan ve normal süresi golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadeleyi penaltılar sonucu Rus ekibi 4-3 kazandı. Kızılyıldız ise turnuvada Zenit ve Neftçi Bakü ile oynadığı karşılaşmalardan galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, Pari Premier Cup'taki üçüncü ve son maçında 15 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00'te Neftçi Bakü ile karşılaşacak.

 

Yazarlar