Diğer 6+ Oynadı Kazandı!

6+ Oynadı Kazandı!

12.11.2023 - 14:09 | Son Güncellenme:

Bir Misli üyesi günün gollü geçebilecek karşılaşmalarına analizini yaptı ve kuponunu hazırladı. Hazırladığı kuponuyla tamı tamına 518 oran yakalayan Misli üyesi, 46.000 TL’nin sahibi oldu.

6+ Oynadı Kazandı

Misli üyesi Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayacak karşılaşmalara sürpriz bir kupon hazırladı. Hazırladığı kuponunda 3 farklı ligden takım yer alıyordu. Misli üyesi hazırladığı kuponuyla 46.000 TL’nin sahibi oldu. Karşılaşmaların detaylarını paylaşıyoruz.

Haberin Devamı

Gollü karşılaşmanın kazananı çıkmadı!

Twente kendi sahasında Nec Nijmegen’i ağırladı. Ev sahibi ekip maça hızlı başladı, aradığı golü de 43. dakikada buldu. İkinci yarının başında Nijmegen beraberliği yakaladı. Ardından Twente’nin gol bulabilmek için önde yaptığı baskıdan iyi çıkan Nijmegen, 56 ve 65. dakikalarda bulduğu gollerle skoru 1-3’e getirdi. Twente’de sahneye dakikalar 76’yı gösterdiğinde ilk golü atan Steijn çıktı. Ugalde’nin 87. dakikada attığı golle nefes kesen karşılaşma 3-3’lük skorla sona erdi.

Avrupa’nın acısını ligde çıkardı!

Young Boys Şampiyonlar Ligi’nde umduğunu bulamadı. Ev sahibi ekip konsantrasyonunu kaybetmeden aynı motivasyonla ligde liderliğini sürdürüyor. Sahasında Luzern’i ağırlayan Young Boys, adeta gövde gösterisi yaptı. Rakibi Luzern’i 6-1’lik skorla deviren Young Boys ligde de bu sezonun şampiyonluk adına en büyük favorisi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Haberin Devamı

Valencia 88’de attı kupon geldi!

Dakikalar 88’i gösterdiğinde Real Madrid tabelada 5-0 galipti. Valencia’nın gol atabilme düşüncesi ihtimaller dahilinde yoktu. Misli üyesi 46.000 TL’ye yalnızca bir gol uzaklıktaydı. Maç öncesi forma giymesi şüpheli olan Hugo Duro sahneye çıktı. Sağ kenardan gelen ortaya düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. Bu gol Valencia için pek anlam ifade etmese de, Misli üyesi bu gol sayesinde 46.000 TL’nin sahibi oldu.

Misli üyesi böylece 518.35 oranlı kuponunu tutturarak 46.145 TL kazanmış oldu. Üye, bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz.

Yazarlar