Fenerbahçe 7-1'lik zaferin ardından Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme!

7-1'lik zaferin ardından Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme!

10.01.2024 - 22:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında lider Fenerbahçe, Konyaspor'u konuk etti. Mücadeleden sarı-lacivertliler 7-1 galip ayrılırken maçın ardından Galatasaray'a olay bir göndermede bulundu.

7-1lik zaferin ardından Fenerbahçeden Galatasaraya olay gönderme

Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 7-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren goller Edin Dzeko (3), Mert Müldür, Szymanski, Batshuayi ve Uğurcan'ın kendi kalesine attığı golle geldi. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde bu sezon hücumdaki verimliliği istatistiklere de yansıtan Fenerbahçe, 3 kez 5 gol atarken, bugün de 7 gollü galibiyete ulaştı. Süper Lig’in en çok gol atan takımı olan Kanarya, 19 hafta sonunda gol sayısını 56'ya yükseltti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz pazar günü ligde İstanbulspor’u 5-1 mağlup eden Fenerbahçe, son 2 lig maçında 12 gole imza attı. Sarı-lacivertliler, bu galibiyetle puanını 50’ye yükseltirken, yeşil-beyazlılar 18 puanda kaldı.

DZEKO'DAN HAT-TRİCK

Sarı-lacivertlilerin kaptanı Edin Dzeko, kaydettiği 3 golle maça damga vurdu. 37 yaşındaki futbolcu, 11. dakikada penaltıdan takımını 1-0 öne geçirirken, 32 ve 40. dakikalarda fileleri havalandırmayı başardı. Bu sezon Fenerbahçe’yi attığı gollerle sırtlayan Dzeko, ligdeki gol sayısını da 16’ya yükseltirken, bu sezon ikinci kez hat-trick yapma başarısı gösterdi. Bosna Hersekli forvet Pendikspor müsabakasında da 3 kez fileleri havalandırdı.

GALATASARAY'A OLAY GÖNDERME

Maçın sona ermesinin ardından stadyumun skorbordunda Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay bir gönderme yer aldı. Skorbordda kısa süreliğine Konmyaspor'un logosu yerine Galatasaray'ın logosu yer aldı.

Haberin Devamı