Fenerbahçe 70 milyon liralık Oscar ödülü!

70 milyon liralık Oscar ödülü!

28.07.2013 - 12:48 | Son Güncellenme:

Sarı-Lacivertli yönetim, Benfica'ya bonuslarla 15 milyon Euro, Paraguaylı golcüye de 3 yılda 9 milyon Euro ödeyecek. Cardozo'nun maç başı ücreti ile birlikte fatura 28 milyon Euro'yu bulacak.

70 milyon liralık Oscar ödülü

Fenerbahçe çok büyük bir emek harcadığı Oscar Cardozo transferinde artık resmi imzaları bekliyor... Paraguaylı yıldızla geçtiğimiz hafta her konuda anlaşan Sarı-Lacivertli yönetim, kıran kırana geçen pazarlıklar sonrasında Benfica'yı da ikna etmeyi başardı.

Haberin Devamı

BUGÜN KAP BİLDİRİMİ OLACAK

Cardozo'nun bugün resmi imzayı atması ve en geç çarşamba günü İstanbul'a gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe Kulübü'nün de bugün Paraguaylı yıldız ve Benfica ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildireceği öğrenildi. Çok büyük bir bomba patlatan Sarı-Lacivertli yönetime, transferin faturası da bir o kadar çok büyük olacak.

YILDA 40 MAÇ OYNUYOR

Son gelen bilgilere göre Fenerbahçe, 30 yaşındaki Cardozo'nun bonservisi için Benfica'ya bonuslarla birlikte 15 milyon Euro ödeyecek. Sarı-Lacivertliler, 3 yıl sözleşme imzalayacağı yıldız futbolcuya da yıllık garanti 3 milyon Euro verecek. Ayrıca Cardozo'nun 30 bin Euro'luk maç başı ücreti de olacak. Müthiş istikrarı ile dikkatleri çeken Paraguaylı yıldızın yılda 40 maç oynayacağı düşünüldüğünde toplam maliyet 28 milyon Euro'yu (yaklaşık 70 milyon TL) bulacak.

Haberin Devamı

TALAT YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Yönetimin Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo ilgili özel ürünler bile hazırlattığı ve 10 numaranın bu futbolcuya verileceği de öğrenildi. Bu arada dün Divan Kurulu toplantısında konuşan Genel Sekreter Talat Yılmaz, "Gelecek hafta Cardozo ya da Emenike'den birisi imza atacak. Boservis ücretinin yarısını yöneticiler diğer yarısını da dışarıdan 4 kişi karşılayacak" dedi.

(Takvim)