1.Lig 90+3 Ege'de Futbol | Goca Bodrum geliyor

90+3 Ege'de Futbol | Goca Bodrum geliyor

22.02.2024 - 11:59 | Son Güncellenme:

Son 4 maçta 3. galibiyetini alan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Trendyol 1. Lig’de üst sıralar her şey olabilecek bir puan sıralamasına doğru evriliyor. Geçen sezon finalde ıskaladıkları Süper Lig yolunda iyice iddialı konumdalar. Play Off derken bir yandan da ilk iki sıra umutları köpükleniyor’’ dedi.

90+3 Egede Futbol | Goca Bodrum geliyor

Bülent Buda: Hem kazanıyorlar hem de neredeyse tüm futbolcular süre alıyor ve gelişiyor.

Haberin Devamı

Kalesinde tek gol tehlikesi yaşamadan tamamladılar maçı sanki. Bu aşamada tüm oyuncuların rakiplerine saygı duyan ve de oyunun değerinden uzaklaşmadan sergiledikleri futbolu istekli oyun her türlü övgüyü hak ediyor. Bu hafta sağ kanattan tüm oynadığı maçlarda kandilli akıntısı gibi süzülerek gelen sevgili Üzeyir, 100. maçının plaketini alırken bu değerli günü bir de penaltı golüyle taçlandırırdı. 3 haftadır ilk 11’de gözlerimizin aradığı kaptan Kenan bu maçta 69. dakikada oyuna katıldı ve de oynadığı süreçte gözlerimizin pasını sildi. Bir süre önce üretimsizliğiyle eleştirdiğimiz Gökdeniz son haftalarda istekli, etkili oyunu ve golleriyle tabelaya katkı vermeye başladı. Kısa sürede sakat oyunculardan geriye dönmelerini umuyor ve bekliyoruz. Üst sıralar her şey olabilecek bir puan sıralamasına doğru evriliyor. Yani Play Off derken bir yandan da ilk iki sıra umutları köpükleniyor. ‘‘Zafer ne kadar zorluysa kazanma coşkusu o kadar güçlüdür’’ demiş efsane Pele... Neden olmasın ki?

Haberin Devamı

Fatih Tanfer: Göztepe ve Kocaelispor’un puan kaybettiği haftada Altay’ı yenerek puanını 42’ye çıkardı.

İnançla zirve takibini sürdürüyor. İlk 2 mücadelesinden Kocaelispor’la 1, Göztepe ile 4 puan fark kaldı. Savunmada Celustka ve Ali teke tekte ve hava toplarında başarılı savunma yaptılar. Üzeyir yine yaptığı ataklarda takımına büyük katkı sundu. Bodrumspor’a Brazao da hareketlilik getirdi. Hücumda katkısı büyüktü.

Hızlı oyuncuları Gökdeniz ve Burak yine etkiliydiler. Kenan da oyuna girdikten sonra büyük bir hücum silahı olduğunu bir kez daha gösterdi. Bodrumspor’da herkes gol atıyor ve doğru oynuyor. İsmet hoca maçın son bölümünde tüm oyunculara şans verdi. Bodrum’un en büyük avantajı iradesi, agresif ve canlı yapıya sahip olmaları. İleride her türlü sürprizi yapabilir.

Mehmet Demirtaş: Ligde ikinci sezonlarını geçiriyorlar ve de oldukça başarılılar. En önemlisi ise takım olma yolunda çok yol aldılar. Geçen sezon Play Off finalinde Süper Lig kapısından dönmüşlerdi. Bu sezon özellikle son 4 maçından 3. galibiyetini alarak zirve yolunda oldukça iddialı konumdalar. Ligde geriye sadece 11 maç kaldı. Oynadığı keyifli futboluyla Bodrum ekibi Süper Lig adaylarının arasında favori konumunda. Ancak zorlu bir fikstüre giriyorlar rehavete kapılmamaları ilk görevleri olmalı.

Haberin Devamı

Kaçan balık büyük oldu!

Bülent Buda: Mustafa hoca maç bitiminde yayıncı kuruluşa güzel ve değerli bir yorum yaptı, ‘‘Karışık duygular içindeyim. 1 puana sevinmeli miyim ya da üzülmeli miyim? Bugün burada iyi bir futbol oynamamızı olası kılan bu güzel zemini oluşturanlara teşekkür etmeliyiz’’ dedi.

Böylesine nitelikli futbol adamlarına çok ihtiyacımız var. Evet, Manisa FK Gürsel Aksel’de nitelikli, kişilikli futbol sergileyerek kazandığı bir puandan fazlasını hak ederek ayrıldı alandan.

Erhan 3 direk önünde ‘‘Çanakkale geçilmez’’ gibiydi. Epey oldu izlemeyeli, çok özlemişim sevgili Erhan’ı.

John Mary penaltıyı kötü kullandı. Topa dokunmadan önce başını kaldırıp Lis’e baksa topun gidiş yönünü de tabelayı da değiştirebilirdi. Ama yine güçlü fiziğiyle dikkat çeken Mary, tüm maç boyunca Lis ile Göztepe savunmasını çok zorladı.

Haberin Devamı

Manisa FK, Gürsel Aksel’in halıyı andıran çimlerinde iyi bir futbol sergiledi. Son haftaların formda ve etkili takımı olan Göztepe’yi zorladı. Savunma kadar ataklarda da üretken olsalardı sonuç daha farklı olabilirdi. Neyse umarım bundan böyle tüm oyuncular iyi bir takım olduklarının ayırdına varmışlardır.

90+3 Egede Futbol | Goca Bodrum geliyor

Fatih Tanfer: Manisa FK, Göztepe deplasmanında doğru oynadı. Enerjisi ve mücadele gücü üst düzeydeydi.

Kaçırılan penaltı Manisa FK adına şanssızlıktı. Oyunun hem savunma hem hücum yönünde varlık gösterdiler. Takım olma anlamında her geçen gün gelişiyorlar.

Kaleci Erhan’ın alınan puanda rolü büyüktü. Kalesinde güven verdi. Savunmada Sinan ve Ensar uzun boylarının avantajını kullandılar. Manisa FK takım oyunu ve oyun planında gelişme gösteriyor.

Puanını 27’ye çıkardı. Bu hafta evinde Gençlerbirliği, sonra Sakarya deplasmanına çıkacak.Bu maçlardan alınacak sonuçlar Manisa FK’nın yol haritasını belirleyecek. Geç açıldılar yolun son güzel olsun.

Haberin Devamı

Mehmet Demirtaş: Haftalardır bir türlü istediğini alamayan Manisa FK olumsuz tabloyu, Süper Lig’in en büyük adaylarından biri olan ve son haftaların yükselen yıldızı Göztepe karşısında bozdu.

Alınan 1 puan ancak 3 puanı kaçırdıklarını da söylemeliyiz. Özellikle Mary penaltı vuruşunu gole dönüştürebilse bambaşka bir tablo oluşabilirdi.

Her şeye rağmen alınan 1 puan ve de oynanan oyun gelecek adına umut verdi. Şimdi aynı futbollarını kalan haftalarda üzerine ekleyerek sürdürmeleri en büyük arzumuz.

Başarılar diliyorum.

 

Yazarlar