Fenerbahçe A’dan Z’ye proje!

A’dan Z’ye proje!

12.04.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe başkan adaylarından Ali Koç, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ankara, İzmir ve İstanbul’da sık sık kongre üyeleriyle görüşen Koç, A’dan Z’ye her konuda proje üretiyor.

A’dan Z’ye proje

Fenerbahçe’de başkanlık yarışı camiada büyük heyecan yaratıyor. Adaylığını ilk açıklayan isim Ali Koç da adeta her gününü sarı-lacivert renklere ayırmış durumda.

Haberin Devamı

Kongre günü yaklaştıkça çalışmalarını sıklaştıran Koç ve ekibi, Ankara, İzmir ve İstanbul’da kongre üyeleriyle bir araya geliyor. Daha önce örneği görülmemiş coşkuda ve atmosferde geçen kongre üyeleriyle buluşmalar, hem istişare ortamı sağlıyor hem de direkt olarak projelerden bahsediliyor.

Futbol takımının altyapı da dahil olmak üzere tüm konularını ele alan bir çalışmaya sahip Koç, amatör branşları da çok önemsiyor. Fenerbahçe Doğuş’un yapısını çok beğenen Koç, E Spor ve bedensel engelliler branşlarını da faaliyete geçirmek istiyor. Ekonomik olarak da her geçen gün yapılacak yatırımların toplantıları sıklaşırken, sosyal medyada da aktif olmaya çalışılıyor. Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter’da özel yayınlar, paylaşımlar taraftara sunuluyor.

Haberin Devamı

Yazarlar