Milli Takım A Milli Futbol Takımı'nda parola belli: Galler'i yen, avantajı kap

A Milli Futbol Takımı'nda parola belli: Galler'i yen, avantajı kap

18.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımımız yarın akşam Galler’i yenmesi halinde EURO 2024 yolunda dev bir adım atacak. Puanını 9’a yükseltecek ay-yıldızlı ekibimiz, Almanya’da düzenlenecek turnuvaya yaklaşacak.

A Milli Futbol Takımında parola belli: Galleri yen, avantajı kap

EURO 2024 elemeleri D Grubu’nda Letonya deplasmanında elde edilen 3-2’lik galibiyet A Milli Futbol Takımımız için büyük bir avantaj sağladı. Grupta Ermenistan’ın 4-2’lik sürpriz Galler galibiyeti ay-yıldızlı ekibimizin yararına oldu.

Haberin Devamı

Puanını 6’ya çıkaran Türkiye, yarın akşam Samsun’da Galler karşısında kritik bir 90 dakikaya çıkacak. 4. maçını oynayacak milliler, sahasında Galler’i mağlup ederse 9 puana gelecek ve ilk 2 yolunda dev bir adım atacak. Zira daha sonraki fikstürde ay-yıldızlılar 4 maçın 2’sinde Ermenistan ve Letonya’yı ağırlayacak, Hırvatistan ile Galler deplasmanlarına gidecek. Bu sebeple yarın akşamki mücadelede 3 puanın kesinlikle alınması gerekecek.

Şu ana kadar gruptaki 3 maçında Letonya (3-2) ve Ermenistan (2-1) deplasmanlarında kazanan fakat evinde Hırvatistan’a 2-0 yenilen Türkiye, özellikle iç sahada hata yapmak istemiyor. Samsun’daki Galler maçının da iç sahada bir seri yapma adına ilk adım olması hedefleniyor.

Haberin Devamı

ORKUN İÇİN RİGA'YA

Milli futbolcumuz Orkun Kökçü’yü yeni transfer olduğu Benfica’nın bir taraftarı Letonya’da maçın oynandığı Riga’da yalnız bırakmadı. Portekiz’den Riga’ya sırf Orkun için giden taraftar hedefine ulaştı, Skonto Stadı’nda yıldız futbolcu ile bir araya geldi. Benfica taraftarı ‘Lucas Rblo’ isimli Twitter hesabından fotoğrafları paylaştı. Benfica formasına Orkun’dan imza alan ve fotoğraf çektiren Benfica taraftarı büyük mutluluk yaşadı.

A Milli Futbol Takımında parola belli: Galleri yen, avantajı kap

LETONYA'DAN SAMSUN'A

Ay-yıldızlı takımımız 3-2’lik Letonya galibiyeti sonrası Galler maçı için Samsun’a geçti. Letonya’dan özel uçakla direkt Samsun’a giden A Milli Futbol Takımımız, bugün son antrenmanını yapacak. Ayrıca Stefan Kuntz’un Galler maçı öncesi basın toplantısı bugün gerçekleşecek.