Milli Takım A Milli Takımın rakibi Ermenistan! İşte muhtemel 11'ler

A Milli Takımın rakibi Ermenistan! İşte muhtemel 11'ler

08.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Grupta liderlik koltuğunda oturan ay-yıldızlı ekibimiz, Eskişehir’de konuk edeceği takipçisi Ermenistan’ı yenerek hem zirvedeki yerini sağlama almak hem de EURO 2024 finalleri yolunda bir engeli daha aşmayı hedefliyor

A Milli Takımın rakibi Ermenistan İşte muhtemel 11ler

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 5. maçında bugün Eskişehir’de Ermenistan ile karşılaşacak. Ay-yıldızlı ekibimiz grupta oynadığı son iki karşılaşmada Letonya ve Galler’i yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmuştu. 9 puana sahip milliler, 6 puanla ikinci basamakta yer alan Ermenistan’ı eli boş göndererek, zirvedeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Gruptaki diğer maçta Hırvatistan evinde Letonya’yı konuk edecek.

Haberin Devamı

Gruptaki ilk sınavında Ermenistan’la deplasmanda karşılaşan A Milli Takımımız, Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılmıştı. Türkiye ile Ermenistan dördüncü kez karşı karşıya gelecek. Ay-yıldızlı ekip daha önce oynanan 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Milliler rakip ağları 6 kez sallarken, kalesinde 1 gol gördü. Türkiye, 2010 Dünya Kupası Avrupa elemelerinde oynanan iki maçı da 2-0’lık skorlarla kazanmayı başarmıştı.

A Milli Takımın rakibi Ermenistan İşte muhtemel 11ler