Trabzonspor Abdülkadir Ömür teklifini açıkladılar! Fransızlar parayı duyurdu

Abdülkadir Ömür teklifini açıkladılar! Fransızlar parayı duyurdu

20.03.2022 - 12:23 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1 takımlarından Marsilya, Cengiz Ünder ve Bartuğ Elmaz'dan sonra Abdülkadir Ömür için devreye girdi. Trabzonspor ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu için Fransız ekibinin ısrarcı olduğu iddia edildi. Fransız basınında yer alan haberde Marsilya'nın Abdülkadir Ömür için önerilen rakam açıklandı. İşte o rakam ve son detaylar...

Abdülkadir Ömür teklifini açıkladılar Fransızlar parayı duyurdu

Çaykur Rizespor maçında da fileleri havalandırarak, bu sezonki 7 golüne ulaşmayı başaran Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Abdülkadir Ömür'e Avrupa'dan talipler gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Ağır bir sakatlıktan dönen ve Trabzonspor'a 7 gol - 2 asistlik katkı yapan ve özellikle İspanya ve İngiltere'den takımların yakından takip ettiği 22 yaşındaki oyuncu için Fransa'dan Marsilya da devreye girdi.

MARSİLYA PEŞİNDE

Kadrosunda Cengiz Ünder'i bulunduran ve Bartuğ Elmaz ile de anlaşma sağlayan Marsilya'nın, bir Türk oyuncuyu daha kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Trabzonspor ile bu sezon şampiyonluğa koşan Abdülkadir Ömür ile ilgilenen Fransız temsilcisi, kısa süre içerisinde resmi görüşmelere başlamayı hedefliyor.

TEKLİFİ AÇIKLADILAR: 12 MİLYON EURO

Fransız basınında yer alan haberde, Marsilya'nın Abdülkdair Ömür transferi için Trabzonspor'a önereceği rakam açıklandı. Haberde, Marsilya'nın güncel piyasa değeri 7.5 milyon Euro olan milli futbolcu için Trabzonspor'a 12 milyon Euro önereceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Abdülkadir Ömür teklifini açıkladılar Fransızlar parayı duyurdu

ABDÜLKADİR ÖMÜR FIRTINASI

Süper Lig'de fırtına gibi esen ve en yakın rakibi Konyaspor'un 15 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür başarılı performansıyla göz dolduruyor. Kariyerinin en golcü sezonunu geçiren başarılı futbolcu, Çaykur Rizespor maçında da fileleri havalandırarak, bu sezonki 7 golüne ulaşmayı başardı.

Bordo-Mavili ekipte bu sezon gösterdiği başarılı performansıyla göz dolduran başarılı futbolcu, Çaykur Rizespor maçında da fileleri havalandırarak bu sezonki 7 golüne ulaşmayı başardı.

Bordo-Mavili ekibin son 2 maçında 3. kez fileleri havalandıran Abdülkadir Ömür, aynı zamanda kariyerinin en golcü dönemini de geçiriyor. Daha önce 2018/19 sezonunda 5 gol atan Abdülkadir Ömür, bu sezon daha sona ermeden 7 gole ulaşarak takımının başarısında büyük pay sahibi oldu.

Bu sezon bordo-mavili forma ile tüm kulvarlarda 29 maça çıkan Abdülkadir, takımına 7 gol 2 asistlik katkı sağladı.

 

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

Son 3 sezonda 10 farklı sakatlıkla boğuşan Abdülkadir, bu süreçte uzun süreler takımdan ayrı kalmak zorunda kalmıştı.