Galatasaray Abdülkerim Bardakcı'dan Galatasaray'a transferi sonrası ilk açıklama! 'Diğer kulüplerin de ilgisi oldu'

Abdülkerim Bardakcı'dan Galatasaray'a transferi sonrası ilk açıklama! 'Diğer kulüplerin de ilgisi oldu'

25.06.2022 - 20:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Konyaspor'dan 2 milyon 800 bin euro bedelle transfer ettiği Abdülkerim Bardakcı açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların resmi kulüp televizyonunda soruları cevaplayan Abdülkerim Bardakcı, "Başka kulüplerin de ilgisi oldu" dedi.

Abdülkerim Bardakcıdan Galatasaraya transferi sonrası ilk açıklama Diğer kulüplerin de ilgisi oldu

Galatasaray ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayan Abdülkerim Bardakcı transferi sonrası ilk röportajını verdi. Sarı-kırmızılı kulübün resmi televizyonuna konuşan 28 yaşındaki oyuncu transfer sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Abdülkerim Bardakcı transfer döneminde diğer kulüplerin de kendisine ilgi duyduğunu belirtti. Tecrübeli futbolcu, "Baştan beri gönlüm Galatasaray'dan yanaydı. Sonra tabi diğer kulüplerin de ilgisi oldu. Son durağımız yine Galatasaray oldu. Galatasaray formasının hakkını vererek oynamaya çalışacağım" dedi.

Konyaspor'da beraber oynadığı süreçte Ahmet Çalık'la yakınlığıyla bilinen Abdülkerim Bardakcı, Ahmet Çalık'ın da vefat etmeden önce Galatasaray forması giydiğini hatırlattı. Abdülkerim Bardakcı açıklamasında, "Burada Ahmet Çalık'ın çok özel anıları vardı. Ben de buraya hem onun adına hem de kendi adıma bu anıları devam ettirmeye geldim" ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki savunmacı sarı-kırmızılı taraftarların stadyumda oluşturduğu atmosferle ilgili, "Muhteşem bir stat ve muhteşem bir ambiyans var. Burada oynamaktan dolayı her zaman keyif alıyordum. Deplasman takımı olarak geldiğim halde bile. Sabırsızlıkla o günleri bekliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımda Okan Buruk'la çalışacak olmasına da değinen Abdülkerim Bardakcı, "Herkes Okan hocanın ne kadar iyi biri olduğunu söylüyor. Ben de merak ediyordum. Okan Hoca ile oynamayı. O da burada nasip oldu. Galatasaray'daki hedefim ilk önce oynamak sonra da kaptanlığa kadar gitmek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Yazarlar