Diğer Abdurrahim Albayrak'ın acı günü! 15 yaşındaki torunu hayatını kaybetti

Abdurrahim Albayrak'ın acı günü! 15 yaşındaki torunu hayatını kaybetti

20.11.2022 - 16:04 | Son Güncellenme:

Eski Galatasaray İkinci Başkanı ve iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, Nişantaşı'ndaki AVM'nin dördüncü katından düşerek hayatını kaybetti. Abdurrahim Albayrak'tan açıklama gelirken cenaze detayları da belli oldu.

Eski Galatasaray İkinci Başkanı ve iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın acı günü... 

Haberin Devamı

Şişli Nişantaşı'ndaki AVM'nin dördüncü katından bir kişi düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde düşen kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

HABERİ ALAN ARKADAŞLARI HASTANEYE GELDİ

Düşen gencin, Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı olduğu öğrenildi. Bostancı'nın cenazesi Nişantaşı'nda bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Haberi alan arkadaşları hastaneye geldi. Öte yandan Batuhan Bostancı'nın sosyal medyadan son paylaşımları ortaya çıktı.

Abdurrahim Albayrakın acı günü 15 yaşındaki torunu hayatını kaybetti

ABDURRAHİM ALBAYRAK'TAN AÇIKLAMA

Abdurrahim Albayrak'tan açıklama geldi. Albayrak açıklamasında, "Torunum, gözbebeğim, Batuhan'ım bugün Hakk'ın rahmetine kavuştu... Üzüntümü tarif etmem imkansız. Allah masumlar masumu yavrumu cennet makamına kabul eylesin. Bizlere de sabırlar versin. Ne söyleyeceğimi, nasıl dayanacağımı inanın bilmiyorum. Cenaze namazımız 21.11.2022 tarihinde ikindi namazına müteakip Eyüp Sultan Camii'nde kılınacaktır." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TFF VE KULÜPLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Süper Lig kulüpleri, Abdurrahim Albayrak ve ailesine başsağlığı diledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF): "Uzun yıllar Galatasaray Spor Kulübü’nde yöneticilik yapmış Sayın Abdurrahim Albayrak’ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı’nın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, Abdurrahim Albayrak ve ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz."

Galatasaray Kulübü: "Kulübümüzün eski İkinci Başkanlarından Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı’nın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Fenerbahçe Kulübü: "Uzun yıllar Galatasaray Kulübü’nde yöneticilik yapmış iş insanı Abdurrahim Albayrak’ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı’nın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Batuhan Bostancı’ya Allah'tan rahmet, Abdurrahim Albayrak ve Ailesi’ne başsağlığı dileriz." 

Beşiktaş Kulübü: "Beşiktaşlı iş insanı Asil Bostancı’nın oğlu Batuhan Bostancı’nın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Haberin Devamı

Trabzonspor Kulübü: "Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı’nın hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, Abdurrahim Albayrak ve ailesine başsağlığı dileriz."

Başakşehir Kulübü: "Galatasaray Spor Kulübü eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak’ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı’nın hayatını kaybettiği haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Batuhan Bostancı’ya Yüce Allah'tan rahmet, Abdurrahim Albayrak ve ailesine başsağlığı dileriz."

Ümraniyespor Kulübü: "Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı'nın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Haberin Devamı

Kayserispor Kulübü: "Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı’nın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz."