Dünyadan Futbol Aboubakar, Ronaldo'nun kurbanı oldu! Yeni takımı da belli: Resmen ayrıldı

Aboubakar, Ronaldo'nun kurbanı oldu! Yeni takımı da belli: Resmen ayrıldı

07.01.2023 - 11:32 | Son Güncellenme:

Al-Nassr forması giyen Vincent Aboubakar, Cristiano Ronaldo transferinin ardından takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Suudi Arabistan basını, Kamerunlu golcü için bomba bir iddia ortaya attı. Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Aboubakar imzaya hazırlanıyor.

Aboubakar, Ronaldonun kurbanı oldu Yeni takımı da belli: Resmen ayrıldı

Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde bulunan Vincent Aboubakar, Al-Nassr'dan ayrılıyor. Kamerunlu golcü, Ronaldo transferi sonrasında gözden düştü. Suudi Arabistan basını Aboubakar için gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya attı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

DÜNYA KUPASI'NDA ŞOV YAPTI

Kamerun Milli Takımı'nın kaptanı Vincent Aboubakar, Katar 2002'de iz bırakan performans sergiledi. Yıldız futbolcu, Kamerun'un Brezilya'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada tek golü kaydederken ülkesinin tek galibiyetinde büyük rol oynadı. Aboubakar ayrıca Sırbistan ile 3-3 berabere biten karşılaşmada 1 gol atıp 1 asist yapmış ve tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Aboubakar, Ronaldonun kurbanı oldu Yeni takımı da belli: Resmen ayrıldı

ABOUBAKAR VE RONALDO DİYALOĞU GÜNDEM OLDU

Al-Nassr, Cristiano Ronaldo transferiyle tüm dünyada ses getirdi. Ronaldo'nun imza töreni sonrası Aboubakar ve Portekizli yıldızın diyaloğu ise dikkatlerden kaçmadı.

Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nın doktoru Joao Carlos Noronha'dan Kamerunlu forvete selam getirdi.

Haberin Devamı

Ronaldo, "Noronha sana sevgilerini gönderdi" dedi. Aboubakar ise gülümseyerek teşekkür etti.

Kamerunlu yıldız Porto'da oynadığı dönem dizinden ağır bir sakatlık geçirmişti. O dönem Aboubakar'ın ameliyatını Joao Carlos Noronha gerçekleştirmişti.

FENERBAHÇE, ABOUBAKAR'IN PEŞİNDE

Joao Pedro'nun sakatlığı ile sarsılan Fenerbahçe'nin Ocak ayında stoper transferinin yanı sıra forvet hattına da transfer yapmayı planladığı ifade edilmişti. Sarı-lacivertliler bu aşamada Al-Nassr'ın golcüsü Vincent Aboubakar için nabız yoklaması yaptı.

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok da sarı-lacivertlilerin Aboubakar için bir girişimde bulunabileceğini aktarmıştı. Senad Ok, "Golcüyle alakalı bir ihtiyaç olursa Aboubakar'ın ilk tercih olacağını düşünüyorum. Gelecek transfer döneminde transfer etme olasılığı yüksek olabilir. Fenerbahçe'nin pozitif bir bakışı var. Fenerbahçe, Aboubakar'a Al-Nassr'dan aldığı maaşı veremez. Oyuncu ücretinden feragat eder ya da kiralanma gibi bir opsiyon devreye girerse, gelebilir. Listenin üst sıralarındaki oyunculardan biri." ifadelerini kullanmıştı.

Aboubakar, Ronaldonun kurbanı oldu Yeni takımı da belli: Resmen ayrıldı

DAILY MAIL: MANCHESTER UNITED KİRALAMAK İSTİYOR

İngiltere'den Daily Mail geçtiğimiz günlerde Manchester United'ın Al-Nassr forması giyen Vincent Aboubakar'ı kiralamak istediğini iddia etmişti. Haberde Manchester United gözlemcilerinin Dünya Kupası'ndaki performansıyla Aboubakar transferine onay verdiği iddia edilirken oyuncunun sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayıp sezon sonu ise bonservisinin alınacağı belirtildi.

Haberin Devamı

'ABOUBAKAR, UNITED'I KABUL ETTİ'

Suudi Arabistan basını gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya attı. Okaz'da yer alan habere göre Vincent Aboubakar için Al-Nassr'a Fenerbahçe ve Manchester United'tan resmi teklif geldi. Kamerunlu futbolcu ise mali yönden United'ın teklifine daha sıcak baktı ve Premier Lig devinin teklifini kabul etti.

Haberde Al-Nassr ve Manchester United'ın kiralık transfer için anlaşma sağladığı iddia edildi.

Aboubakar, Ronaldonun kurbanı oldu Yeni takımı da belli: Resmen ayrıldı

ABOUBAKAR GİDECEK RONALDO'NUN LİSANSI ÇIKACAK

Haberin detayında Vincent Aboubakar'ın Manchester United'a transferi resmileştiği an Al-Nassr, Ronaldo'nun lisansını çıkarabilecek. İki kulübün kısa süre içinde transferi resmiyete dökmesi bekleniyor.

Bilindiği üzere Al-Nassr takımı, yabancı kontenjanı sebebiyle Ronaldo'nun lisansını çıkaramıyor. Portekizli oyuncunun lisansının çıkarılması için bir yabancı oyuncunun takımdan gönderilmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Aboubakar, Ronaldonun kurbanı oldu Yeni takımı da belli: Resmen ayrıldı

ÜNLÜ GAZETECİDEN BOMBA İDDİA: RESMEN AYRILDI

Geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo'yu transfer eden Al Nassr'da Aboubakar'ın geleceği tartışılıyordu.

Suudi Arabistanlı gazeteci Ali Alabdallah, Aboubakar'ın Al Nassr'dan resmen ayrıldığını yazdı.

Kamerunlu golcünün adı bir süredir Fenerbahçe ile anılıyordu.

Aboubakar, Ronaldonun kurbanı oldu Yeni takımı da belli: Resmen ayrıldı

'RONALDO'NUN KURBANI OLDU'

Suudi Arabistan basınında çıkan haberlere göre Cristiano Ronaldo transferi sonrası takımdan ayrılacak ilk isim Vincent Aboubakar olacak. Yerel basında yer alan haberlerde "Aboubakar, Ronaldo'nun kurbanı oldu" şeklinde başlıklara yer verildi.

Aboubakar'ın Al Khaleej'a karşı geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmada galibiyeti getiren golü atmış fakat Rudi Garcia tarafından 46. dakikada oyundan alınmıştı. Bu duruma tepki gösteren Aboubakar'ın stattan apar topar ayrıldığı ve sonrasında antrenmanlara katılmadığı iddia edildi.

Al-Nassr yönetimi ise Aboubakar'ı kadro dışı bırakma kararı aldı. Ronaldo transferinin resmiyet kazanmasının ardından Kamerunlu golcü ile yolların ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Aboubakar, Ronaldonun kurbanı oldu Yeni takımı da belli: Resmen ayrıldı

YÜKLÜ TAZMİNAT ALACAK

Suudi medyasına göre bu isim Vincent Aboubakar olacak. Tecrübeli forvetle fesih görüşmelerine başlandığı ve kısa süre içerisinde serbest bırakılacağı kaydedildi. Fenerbahçe bu gelişmeleri yakından takip ediyor. Suudi Arabistan’dan rakip takımların da Aboubakar’a talip olabileceği kaydedildi. Al Nassr’dan yüklü bir tazminat alacak olan yıldız futbolcunun ise Avrupa’ya dönmeye daha sıcak baktığı kaydedildi.