İngiltere Premier Lig Hull City'e Süper Lig'den bir transfer daha! Eski Galatasaraylı ile görüşme...

Hull City'e Süper Lig'den bir transfer daha! Eski Galatasaraylı ile görüşme...

27.07.2022 - 09:40 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de transfer çalışmaları son hız devam ediyor. İngiliz ekibi Hull City'i geçtiğimiz yıl satın alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bu yaz transfer döneminde Süper Lig'de forma giyen yıldızlara odaklandı. Türkiye'den ve daha önce Türkiye'de forma giymiş futbolcuları bir bir transfer eden Ilıcalı bu kez de Galatasaray'ın eski yıldızına kancayı taktı ve görüşmelere başladı. İşte flaş transferde son detaylar...

Hull Citye Süper Ligden bir transfer daha Eski Galatasaraylı ile görüşme...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, yaz transfer döneminde adından bahsettirmeye devam ediyor. Süper Lig'de boy gösteren yıldızları bir bir kadrosuna katan Hull City, bu kez de Galatasaray'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Haberin Devamı

ALLAHYAR VE OZAN HULL CİTY'DE

Fenerbahçe'de takımda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan, Hull City'e transfer oldu.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi iki transfer için Fenerbahçe'ye toplam 7 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Hull City, Allahyar Sayyadmanesh'le 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. Ozan Tufan'la yapılan anlaşmanın 3 yıllık olduğu belirtildi.

Hull Citye Süper Ligden bir transfer daha Eski Galatasaraylı ile görüşme...

SÜPER LİG'İN ESKİ YILDIZLARINI ALDI

Hull City Fenerbahçe yaptığı transferlerin yanı sıra daha önce Türkiye'de forma giymiş eski Galatasaraylı Jean Michael Seri ve ayrıca Oscar Estupinan'ı da kadrosuna kattı.

DOĞUKAN SİNİK DE HULL CİTY'DE

İngiliz ekibi yazın en flaş transferlerinden birine daha imza attı. Hull City milli futbolcu Doğukan Sinik'i kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada bonservis bedeli belirtilmezken, İngiliz ekibi kanat oyuncuyla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki Doğukan, Antalyaspor formasıyla çıktığı 123 maçta 5 gol ve 12 asist üretti.

Haberin Devamı

Hull Citye Süper Ligden bir transfer daha Eski Galatasaraylı ile görüşme...

MALATYASPOR'DAN TETTEH'İ ALDI

Son olarak Yeni Malatyaspor'da forma giyen Benjamin Tetteh'i kadrosuna katan Acun Ilıcalı'nın ekibi deneyimli forvet ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı duyurdu. 25 yaşındaki futbolcu Malatyaspor'da geçen sezon 27 maçta 8 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

SON BOMBA HALİL DERVİŞOĞLU

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Halil Dervişoğlu, geçen sezon Galatasaray'a kiralanan Halil Dervişoğlu'nu transfer etmek istiyor. Brentford'la ilk temas kuruldu.

TEMASA GEÇİLDİ

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu, kulübü Brentford'a geri döndü. 22 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek isteyen bir kulübün, temasa geçtiği kaydedildi.

ACUN ILICALI HALİL'İ İSTİYOR
Vole'den Onur Tuğrul'un haberine göre Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Halil Dervişoğlu ile ilgileniyor. Championship ekibi, Premier Lig takımlarından Brentford ile Halil Dervişoğlu için temasa geçti.

HALİL DERVİŞOĞLU'NUN GALATASARAY KARNESİ

1,5 sezon boyunca Galatasaray'da kiralık olarak görev alan Halil Dervişoğlu, geçen sezon 33 maça çıktı. Genç forvet, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Sarı-Kırmızılı forma ile toplam 45 karşılaşmada süre alan Halil, 8 gol, 3 asist kaydetti.

Haberin Devamı

Yazarlar