Skorer Ada'da bayram

Ada'da bayram

03.05.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Lisans tanıtımı

Adada bayram


     İNGİLTERE'NİN Türkiye maçındaki olaylardan sonra sadece para cezası alması sevinç yarattı. Ada gazeteleri olayı bir uyarı olarak yorumlarken, bu tür bir hatanın tekrarında EURO 2004 dışında kalabileceklerini belirtti.
     
     FUTBOL Federasyonu, UEFA'nın hazırladığı ve 2004 - 05 sezonundan itibaren uygulanacak Kulüp Lisans Sistemi'ni pazartesi günü bir toplantıyla tanıtacak. Tanıtım toplantısına tüm kulüplerin temsilcileri katılacak.
     
     İNGİLTERE Futbol Yazarladı Birliği tarafından düzenlenen yılın futbolcusu yarışmasında zirveye Arsenal'in Fransız yıldızı Thierry Henry çıktı. İkinciliği M.United'ten Nistelrooy alırken, üçüncü Shearer oldu.
     
     GAZİANTEPSPOR'UN yeni sezonda takımı Rıza Çalımbay'a emanet etmeyi planladığı bildirildi. Göreve devam kararı alan Başkan Celal Doğan'ın, Çalımbay ile görüşmeyi yaptığı ve prensip anlaşmasına vardığı vurgulandı.
     
     OLAYLI Kayseri - Ç.Rize maçının gelişmeleri sürüyor. Kayserispor Kulübü Başkanı Mete Eke ve Sarı - Kırmızılılar'ın 7 yöneticisi hakkında açılan dava 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nden Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.
     
     LİGİN flaş ekibi Gençlerbirliği yabancı transferi için atağa geçti. Başkent ekibinin Belçika'nın Anderlect takımında top koşturan Baseggio'yu gündemine aldığı öğrenildi. 25 yaşındaki futbolcu orta sahada oynuyor.
     
     SON sıralara demir atan Bursaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Erdoğan Arıca, güçlü rakipleri karşısında puan kovalayacaklarını dile getirip, "Kaybetmek aklımızdan bile geçmiyor" dedi.
     
     ULUSLARARASI Rencontres Peugeot Roland Garros Tenis Turnuvası'nın Türkiye ayağı bugün İstanbul'da başlayacak. TED Kulübü kortlarında yapılacak olan turnava yarın yapılacak olan final maçlarıyla sona erecek.
     
     TENİSTE Bayanlar Federasyon Kupası Avrupa - Afrika 2. Kategori maçlarında, grubunda 2. olan Türkiye, 1. Kategori'ye yükselme şansını yitirdi. Ay - Yıldızlılar son maçta Portekiz'e 2 - 1 yenilerek fırsatı kaçırdı.
     


SPOR


ŞÜKÜR'Ü İSTEMEM İBRAHİM'İ ALIN
At yarışları
Avrupa Ligleri
Tekel pes etmedi: 103-73
2. LİG puan durumu
Dört çeyrek finalist
Erkekler yarı finalde
ENDİŞE VE TESELLİ
Hasan'a müthiş teklif
2. MISIRLI YOLDA
Gökdeniz'e görücü
KİM KAPACAK?
ALTINA DOĞRU
Gözler Ferrari'de
MHK'nin başı döndü
Doğum gününde görevinden oldu
Madalya emri
Lejyonerler zor virajda
Haber turu...
Kader haftası
2012 Olimpiyatları
Lyon'lar çabuk unutulur