Basketbol Adana Botaş'ın gözü Avrupa'da

Adana Botaş'ın gözü Avrupa'da

12.11.2012 - 13:10 | Son Güncellenme:

Adana BOTAŞ takım kaptanı Burcu Çiğil; "Dynamo Kursk karşılaşmasını da kazanarak Avrupa’daki yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" dedi.

Adana Botaşın gözü Avrupada

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (F) Grubu’nda yer alan Adana BOTAŞ’ın takım kaptanı Burcu Çiğil, Dynamo Kursk karşılaşmasını da kazanarak Avrupa’daki yollarına emin adımlarla ilerlemek istediklerini bildirdi.

Adana BOTAŞ’tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ni bu hafta Samsun Basketbol maçında aldığı galibiyetle kapatan Adana BOTAŞ’ta moraller yerinde. Takım, Adana’ya döner dönmez FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda karşılaşacağı Dynamo Kursk maçının hazırlıklarına başladı.

Takım Kaptanı Burcu Çiğil, Samsun Basketbol deplasmanından galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, takım olarak maça iyi motive olarak kazanmasını bildiklerini kaydetti.

Samsun Basketbol karşılaşmasının artık geride kaldığını belirten Çiğil, ”Perşembe günü FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda Dynamo Kursk ile karşılaşacağız. Dynamo Kursk karşılaşmasını da kazanarak Avrupa’daki yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Dynamo Kursk maçında Adanalıların da bizim yanımızda olmaları çok önemli. Adanalıların maçta bizleri yalnız bırakmayarak salonu dolduracaklarını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

(AA)

Yazarlar