1.Lig Adana Demirspor, umudunu kaybetmedi

Adana Demirspor, umudunu kaybetmedi

11.05.2015 - 13:48 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Gülcan, "Son iki maçtan galibiyet alarak diğer maçların sonuçlarına bakacağız. Hiçbir şey bitmiş değil. Motivasyonumuzu yüksek tutup bu takımı Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz" dedi.

Adana Demirspor, umudunu kaybetmedi

PTT 1. Lig'de Osmanlıspor'a 2-0 yenilerek Spor Toto Süper Lig'e çıkma yolunda büyük avantaj kaybeden Adana Demirspor, umudunu kaybetmedi.

Haberin Devamı

Kulüp basın sözcüsü Tamer Gülcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda 2-0 yenildikleri Osmanlıspor maçının özellikle ikinci yarısında iyi mücadele ettiklerini ancak kazanamadıklarını söyledi.

Gülcan, mutlak kazanmaları gereken bir karşılaşmayı kaybettikleri için üzüldüklerini aktararak ligin tamamlanmasına 2 hafta kaldığını ve her an her şeyin olabileceğini ifade etti. Süper Lig'e direkt çıkmayı istediklerini anlatan Gülcan, şunları kaydetti:

"Bu ligde her şey olabilir. En azından bizim play-off'a kalamama durumumuz yok. Play-off'u ağzıma bile almak istemiyorum ama son 5 maçta ciddi puan kayıplarımız oldu. Ancak bu takım şampiyon olmalı, bunu hak etti. Futbolun adaleti varsa Süper Lig'e çıkmamız lazım. Son iki maçtan galibiyet alarak diğer maçların sonuçlarına bakacağız. Umudumuz devam ediyor. Herkesin bu takıma inanması ve güvenmesi lazım. Biz inanıyoruz, futbolculara da bu inancı aşılamaya çalışıyoruz. Çok üzgünüz ama inşallah başaracağız."

Haberin Devamı

Gülcan, genç bir takıma sahip olduklarını aktararak sahadaki mücadelelerinin sonuna kadar sürdüreceklerini belirtti.

Ligin sonlarına doğru her şeyin değişebileceğini bildiren Gülcan, "Bu takımın şampiyon olacağına inanıyorum. Taraftarlarımızın üzüntüsünü paylaşıyorum. Motivasyonumuzu düşürmeden son iki maça taşımamız lazım. Son iki maçımızı da kazanıp bekleyeceğiz. En azından play-off'tan bir şansımız daha var. Hiçbir şey bitmiş değil. Motivasyonumuzu yüksek tutup bu takımı Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz" şeklinde konuştu.