Adana Demirspor Adana Demirspor'da Balotelli için kadro dışı iddiası!

Adana Demirspor'da Balotelli için kadro dışı iddiası!

26.02.2024 - 17:45 | Son Güncellenme:

Yukatel Adana Demirspor'da Balotelli gelişmesi yaşandı. Mavi-beyazlı takımda İtalyan golcünün kadro dışı kaldığı iddia edildi.

Adana Demirsporda Balotelli için kadro dışı iddiası

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 27. Haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçta bordo-mavili takıma galibiyeti getiren golü 21. dakikada Trezeguet kaydetti. Bu sonuçla Adana Demirspor’un 3 puan hasreti 10 maça çıktı.

Haberin Devamı

OYUNDAN ÇIKARKEN TEPKİ
Karşılaşmada Adana Demirspor Kulübü Başkan Danışmanı Gökhan Göktürk, Trabzonspor maçında oyundan çıkarken tepki gösterdiği için Balotelli ile tartışma yaşamıştı.

KADRO DIŞI KALDI
Adana Demirspor'da 1-0'lık Trabzonspor mağlubiyeti dönüşünde takımda gerginlik yaşandığı iddia edildi. Ajansspor'un haberine göre Mario Balotelli ile Adana Demirspor Başkan Danışmanı Gökhan Göktürk arasındaki tartışma sonrası ipler koptu. İtalyan golcü kadro dışı bırakıldı.

ALANYA MAÇINDA KAPTAN OLARKA ÇIKMIŞTI
Mario Balotelli, Alanyaspor maçında sahaya kaptan olarak çıkmıştı. Mavi-Lacivertli takımda ikinci dönemini geçiren Balotelli, ilk kez kaptanlık pazubandını taktı. Uzun süren sakatlık süreci sonrası Kasımpaşa maçında oyuna sonradan dahil olan 33 yaşındaki golcü oyuncu golünü kaydetti. Alanyaspor maçında ilk 11'de başlayan Balotelli, fazla kiloları olmasına rağmen istekli bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın 62.dakikasında sakatlanan İtalyan yıldız yerini Yusuf Barasi'ye bıraktı.

Haberin Devamı

33 yaşındaki Balotelli, bu sezon Adana Demirspor'da çıktığı 8 maçta 4 kez gol sevinci yaşadı.

SANCAK İSTİFA ETMİŞTİ
Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, başkanlık görevini Metin Korkmaz'a devrettiğini açıkladı. İşte Murat Sancak'ın açıklaması:

"Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, şu dakika itibarıyla başkanlığı Metin Korkmaz’a devrediyorum. Niye, ne için diye sorgulamayın. Öyle gerektiği için nedenini ve ne içinini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden çok ricam Metin Korkmaz'ın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin. Bana saygı duyuyorsanız ve bu takımı seviyorsanız destek verin. Daha güçlü yarınlara diyorum ve hakkınızı helal edin. Benim hakkım varsa helaldir, Allah'a emanet olun. Bu takım ligte kalacaktır merak etmeyin. Ama bu hale gelmesine sebep olanlarla birebir uğraşacağıma ve daha yüksek sesle uğraşacağıma emin olun. Bana güvenin."

Yazarlar