Galatasaray Adana Demirspor'da Belhanda kararı! Aytaç Kara ve Mustafa Kapı...

Adana Demirspor'da Belhanda kararı! Aytaç Kara ve Mustafa Kapı...

05.01.2022 - 08:15 | Son Güncellenme:

Devre arası transfer döneminde Adana Demirspor yine hareketli günler geçirecek. Belhanda ile yolların ayrılması beklenen Süper Lig ekibinde Aytaç Kara ve Mustafa Kapı gündeme alındı.

Adana Demirsporda Belhanda kararı Aytaç Kara ve Mustafa Kapı...

Adana Demirspor’da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Lacivert-Mavililer’in hedefinde orta saha takviyesi var. Teknik direktör Vincenzo Montella ile yapılan toplantı sonrasında bu bölge için yerli oyuncu transferi yapmayı kararlaştıran Güney ekibi, Galatasaray ’dan Aytaç Kara’ya kanca attı. İki kulüp yönetimi birkaç gün içerisinde bu konuyu sonuçlandıracak. Galatasaray’da beklediği şansı bulamayan Aytaç da Adana Demirspor’a sıcak bakıyor. Şimşekler ayrıca Lille‘de forma giyen Mustafa Kapı’nın kiralık olarak takıma kazandırılması için de görüşmelerde bulunuyor. Genç oyuncuyu Karagümrük de istiyor.

Haberin Devamı

Belhanda gidiyor

Yönetimin aldığı önemli kararlarından biri de Belhanda’yla ilgili. Lacivert-Mavili takım, sezon başında yüksek maliyetle kadroya katılan, ancak hiç katkı alınmayan yıldız oyuncuyla bir görüşme yapacak. Sözleşmesi devam eden futbolcunun menaceriyle karşılıklı anlaşarak yolların ayrılmasına bakılacak. (Fanatik)

Yazarlar