Adana Demirspor Adana Demirspor'da Guti Hernandez ve Alex de Souza sürprizi

Adana Demirspor'da Guti Hernandez ve Alex de Souza sürprizi

16.06.2023 - 19:39 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da devam eden teknik direktör arayışlarında sürpriz isimlerin gündeme geldiği ortaya çıktı. Akdeniz ekibinin Guti Hernandez, Alex de Souza ve Andrea Pirlo ile görüştüğü iddia edildi.

Adana Demirsporda Guti Hernandez ve Alex de Souza sürprizi

Vincenzo Montella ile yeni sözleşme imzalamayan ve gelecek sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan Adana Demirspor'da teknik direktör arayışları hız kazandı. Süper Lig ekibinin bu doğrultuda gündemine sürpriz isimleri dahil ettiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

TRT Spor'un haberine göre; Vincenzo Montella ile yollarını ayıran Adana Demirspor; Alex de Souza, Andrea Pirlo ve Guti Hernandez'i gündemine aldı. Akdeniz ekibinin, teknik direktörlük görevi konusunda görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

Fatih Karagümrük'ten ayrılan Andrea Pirlo, geçtiğimiz sezon 31 maçta 9 galibiyet elde etmişti. İtalyan teknik adam, Süper Lig'de 11'er beraberlik ve mağlubiyetle sahadan ayrılmıştı.

Alex de Souza ise geçtiğimiz sezon Brezilya ekiplerinden Avai'de görev yapmıştı. Guti Hernandez son olarak İspanya temsilcisi Almeria'yı çalıştırmıştı. Adana Demirspor'la anılan bir diğer isim olan Razvan Lucescu'nun takımın başına geçme oranının düşük göründüğü kaydedildi.

Yazarlar