Skorer Adana'da dev Terim posteri...

Adana'da dev Terim posteri...

23.06.2008 - 13:06 | Son Güncellenme:

.

Adanada dev Terim posteri...

Adana’da, bir organizasyon şirketi tarafından kent merkezine, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in dev posteri asıldı.
         Kentin en işler yerlerinden Hastaneler Kavşağı’nda, inşa halindeki 11 katlı binaya Mustafa Kemal Atatürk posteri ve Türk Bayrağı ile yan yana asılan ve üzerinde "Adana seninle gurur duyuyor" yazan Fatih Terim posteri, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
         Kavşaktan geçen otomobil sürücüleri korna çalarak, çevredeki vatandaşlar da alkışlarıyla hemşehrileri Terim’e destek verdi.
         Pink Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Biçer, posterin asılmasının ardından yaptığı açıklamada, 2008 Avrupa Kupası’nda, Adanalı olan Fatih Terim yönetimindeki A Milli Futbol takımının başarısından dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
         Dünyada artık tarihi kişiliklerden çok, sanat ve spor alanlarındaki başarılı insanların ön plana çıktığını ifade eden Biçer, "Ülkeler, sanat ve spor alanlarında yarattıkları kahramanlarla tanıtımlarını yapıyorlar. Yerel anlamda da şehirler, tanıtımlarını yetiştirdikleri başarılı kişilerle yapıyor. Adana’nın spordaki başarısı Fatih Terim’de simgeleşti. Dünyanın ayakta alkışladığı ve mucize adam olarak tanıttığı Terim’i, Adana ve Türkiye’nin tanıtımı için değerlendirmeliyiz" dedi.
         Biçer, Adana Büyükşehir Belediyesinin belirlediği yere Terim’in heykelinin dikilmesi için sponsor olmaya hazır olduklarını da ifade etti.

Yazarlar