Fransa Ligue 1 Adriano, Le Havre yolcusu

Adriano, Le Havre yolcusu

04.11.2014 - 11:47 | Son Güncellenme:

Brezilyalı eski milli golcü Adriano, "Yüzde 99 Le Havre'de oynayacağım. Geçmişte bazı sorunlarım oldu, bazı hatalar yaptım ama futboldan aldığım zevki hiçbir şeye değişmem"

Adriano, Le Havre yolcusu

Brezilyalı eski milli golcü Adriano, futbol kariyerine Fransa 2. Futbol Ligi takımlarından Le Havre ile devam edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Fransa basınına konuşan 32 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, "Yüzde 99 Le Havre'de oynayacağım. Geçmişte bazı sorunlarım oldu, bazı hatalar yaptım ama futboldan aldığım zevki hiçbir şeye değişmem" dedi.

Nisan ayından bu yana kulüpsüz olduğunu ve futbolu çok özlediğini vurgulayan Adriano, "Oynadığım sürece bunun hangi kulüp olacağı önemli değil" ifadesini kullandı.

Kariyerinde en önemli çıkışı 2002-09 sezonları arasında oynadığı İtalya'nın Parma ile Inter kulüplerinde yaşayan ve çıktığı 152 karşılaşmada 70 kez fileleri havalandıran Adriano, daha sonra kariyerinde düşüş yaşamış ve formasını giydiği ülkesindeki Corinthians, Flamengo ve Atletico Paranaense gibi takımlarda da çok az forma şansı bulabilmişti.

Yazarlar