Trabzonspor Afrika Uluslar Kupası sonrası Trabzonspor'da rüzgar tersine döndü!

Afrika Uluslar Kupası sonrası Trabzonspor'da rüzgar tersine döndü!

27.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trezeguet, Onuachu gibi yıldızlarının geri dönüşüyle başarılı sonuçlara imza atan Trabzonspor, Adana Demirspor’u da mağlup ederek bu sezon ligde ilk kez üst üste üç maçtan galip ayrıldı

Afrika Uluslar Kupası sonrası Trabzonsporda rüzgar tersine döndü

Trendyol Süper Lig’de ikinci yarıya çok kötü bir başlangıç yapan ve üst üste yaşadığı kayıplarla taraftarını üzen Trabzonspor’da, Afrika Uluslar Kupası’na giden isimlerin geri dönüşüyle rüzgâr tersine döndü.

Trezeguet, Pepe ve Onuachu gibi önemli isimlerin gidişinin yanında devre arasında Bakasetas da ayrılınca takımda lider oyuncu görevi Visca’ya kalmıştı. Ancak organizasyondan Trezeguet müthiş bir geri dönüş yaptı ve takımına attığı gollerle adeta hayat verdi. Son olarak önceki gün Adana Demirspor’u da yenerek bu sezon ilk kez üst üste 3 galibiyet alan Fırtına’da moraller düzeldi.
Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da kupada oynayacakları Başakşehir maçı öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yaptığı öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının, “Sizleri kutluyorum. Galibiyet serisine devam etmemiz moral kazanmamız açısından çok önemliydi. Şimdi kupada çok önemli bir maça çıkacağız. O mücadeleyi de kazanarak çıkışımızı sürdürmeli ve adımızı yarı finale yazdırmalıyız” diye konuştuğu bildirildi.

Yazarlar