Fenerbahçe Agger'den yeşil ışık

Agger'den yeşil ışık

18.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin yeni sezonda savunmanın ortasına Simon Kjaer’in partneri olarak Daniel Agger’i renklerine katmak istediği öğrenildi.

Aggerden yeşil ışık

İRFAN KURTULMUŞ

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin yeni sezonda savunmanın ortasına Simon Kjaer’in partneri olarak yine bir Danimarkalı ünlü yıldız Daniel Agger’i renklerine katmak istediği öğrenildi.

Danimarka Milli Takımı’nda savunmada Kjaer ile birlikte stoper olarak oynayan Bröndby’lü Agger’in sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor.

Agger, Ekstra Bladet gazetesine F.Bahçe ile temas olduğunun yalan olmadığını ifade ederken, herhangi bir şey söyleyemeyeceğini belirtti.

Agger’in Fenerbahçe ve Türkiye’ye sıcak baktığı öne sürülürken, menajeri Per Steffensen’in sarı-lacivertli kulüple temasta olduğu iddia edildi.

32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun yıllarca Liverpool forması giydikten sonra aniden ülkesine geri dönerek Brönby’de oynaması herkesi şaşırtmıştı. Danimarka Milli formasını 72 kez giymiş olan Agger, sol ayaklı ve duran toplardan gol atabilen bir savunma oyuncusu olarak büyük tecrübeye sahip bulunuyor.

Haberin Devamı

Danimarka Süper Ligi’nin bitimine 3 maç kalması nedeniyle, Agger’in geleceği hakkında konuşmayı erken bulduğu bildirildi.

Yazarlar