Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu: Trabzonspor futbolun yüz akı mihenk taşı

Ahmet Ağaoğlu: Trabzonspor futbolun yüz akı mihenk taşı

03.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 54. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ahmet Ağaoğlu: Trabzonspor futbolun yüz akı mihenk taşı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 54. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Bordo-mavililerin 54 yaşında olduğu ama asırlara dayanan medeniyet ve futbol kültürüyle birlikte 54 artı yüzler yaşında bulunduğunu dile getiren Ağaoğlu, “Kazandığı şampiyonluklar, kupalar ve başarılarla tarih sahnesine adını altın harflerle yazdırdı, Devrimin Takımı unvanına sahip oldu! Tabi ki büyük olmak sadece kupalarla, madalyalarla veya kazanılan başarılarla ölçülemezdi. Büyük olmak aynı zamanda ağabey olmak ve yol göstermekti. Büyük olmak cesaret vermek demekti. Bu anlamda kulübümüz; her adımında, kazandığı her başarıda, kaydettiği her gelişimde ve dönüşümde ayrıca karşılaştığı her zorlukta örnek oldu!” dedi.
Trabzon-spor’un ülke futbolunun temel direği, yüz akı ve mihenk taşı olduğunu da ifade eden Ağaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türk futboluna sayısız futbolcu, teknik direktör ve spor insanı kazandıran Trabzonspor, dün olduğu gibi bugün de aynı hüviyetini devam ettirmektedir. Bizler, tarihimizden aldığımız ilhamla bu şanlı kulübü yönetmenin şerefini ve onurunu taşıyoruz. Bizler dünü yaşayarak yarınlara yatırım yapıyoruz. Zaman, asırların bu berrak, bu temiz rüyasını geleceğe taşımanın zamanıdır. Yaşasın Trabzonspor.”

Haberin Devamı

54. yıl kutlandı
2 Ağustos 1967 tarihinde kurulan Trabzonspor, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı Atatürk alanında düzenlenen etkinlikle 54. yılını kutladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, Divan Başkanı Ali Sürmen ile Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu’nun Atatürk anıtına çelenk sunumuyla devam etti.
Sağıroğlu, “Trabzonspor’un başarısı için var gücümüzle çalışıyoruz. Umuyorum ki bu gayretimizin sonucunda camiamıza özlediğimiz sevinçleri yaşatırız” dedi.