Fenerbahçe Ahmet Çakar'dan olay iddia: "Hakemi sonradan değiştirdiler! Aslında bu maçı yönetecek isim..."

Ahmet Çakar'dan olay iddia: "Hakemi sonradan değiştirdiler! Aslında bu maçı yönetecek isim..."

07.03.2022 - 08:10 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor'un 1-1 berabere kaldığı maçı eski hakem Ahmet Çakar değerlendirdi.

Ahmet Çakardan olay iddia: Hakemi sonradan değiştirdiler Aslında bu maçı yönetecek isim...

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 28. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Dev maç 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. 

Haberin Devamı

Spor yorumcusu ve eski FIFA hakemlerinden Ahmet Çakar, Beyaz Futbol programında Fenerbahçe-Trabzonspor maçı hakkında olay bir iddiada bulundu.

Ahmet Çakar'ın değerlendirmeleri şu şekilde;

"Maçın hakemi Fırat Aydınus'tu, değişti. Bir anda Zorbay Küçük bu maça atandı. Servet Yardımcı ile Rıdvan Dilmen arasında kanlı bıçaklı bir kavga var. Ahmet Şahin diye eski bir hakem var. Servet Yardımcı'nın kayınbiraderi arasında ticari iş ilişkisi var. Ferhat Gündoğdu, MHK Başkanı ama işleri yürüten Ahmet Şahin. TFF'nin istediklerini yapıyor. Hakemler, bu yapıdan rahatsız."

Ahmet Çakardan olay iddia: Hakemi sonradan değiştirdiler Aslında bu maçı yönetecek isim...

"İSTEMEYEREK ATTI"

"Mete Kalkavan, Zorbay Küçük'ü çağırdı ve çocuk istemeyerek attı. Mete Kalkavan, rütbe olarak Zorbay Küçük'ün generali gibidir diyebiliriz. Gitmeme, atmama şansı yok. Sonrasında bütün takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı. Mete Kalkavan'ı neden oraya koydular? Geçen hafta Kasımpaşa maçında Fenerbahçe son dakika golüyle kazandı, o maçın hakemiydi. Çocuğu baskı altına almak için bu maça atadılar, maçın içine ettiler. Bunu kim yaptı, bilemem. Ülkeyi karıştırmak için Alevi-Sünni, Kürt-Türk, İnançlı-Laik deniyorlar. Spor üzerinden de toplumsal bir kaos çıkarmak istiyorlar, bunu Fenerbahçe üzerinden deniyorlar. Yabancı hakeme karşı değilim. Bu ülkede her şeyin yabancısı var da hakemin mi yabancısı olmayacak? Yabancı hakem olabilir elbette."

Haberin Devamı