Galatasaray Ahmet Çalık Galatasaray'da!

Ahmet Çalık Galatasaray'da!

12.01.2017 - 12:39 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık'ı renklerine kattı. Sarı Kırmızılılar milli stoper için 2.5 milyon euro ödeyecek. Sarı Kırmızılı kulüp milli futbolcuyla görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Ahmet Çalık Galatasarayda

Galatasaray, Ahmet Çalık transferi için Gençlerbirliği ile 2.5 milyon euroya anlaşmaya vardı. Milli stoper yıllık 900 bin euro kazanacak ve imza 4.5 yıllık atılacak.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği'nin milli stoperi Ahmet Çalık Galatasaray ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Çalık için 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Ahmet Çalık ise yıllık 900 bin euro ücret alacak.

KAP'a da bildirildi

Galatasaray, milli futbolcu Ahmet Çalık ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
Sarı Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Profesyonel futbolcu Ahmet Yılmaz Çalık'ın Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Cavcav da açıkladı: Anlaştık...
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, futbolcuları Ahmet Çalık'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaştıklarını söyledi.
Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22 yaşındaki stoperin transferi için görüşmelerin uzun zamandır sürdüğünü hatırlatarak, "Milli futbolcumuz Ahmet Çalık'ın transferi konusunda Galatasaray ile el sıkıştık. Galatasaray, altyapımızdan yetişen Ahmet Çalık'ın bonservisi için 2,5 milyon euro ödeyecek. Gençlerbirliği, sadece altyapısından yetiştirdiği futbolcularla ayakta kalmıyor, aynı zamanda Türk futboluna da hizmet etmeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.
Gençlerbirliği'nin A takımında 2011'den beri oynayan Ahmet, çıktığı 118 maçta 4 gol kaydetti. 22 yaşındaki savunma oyuncusu, A Milli Takım formasını da 7 kez giydi.