Beşiktaş Ahmet Nur Çebi: Henüz kararımı vermedim!

Ahmet Nur Çebi: Henüz kararımı vermedim!

04.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, üç gündür yeniden aday olması için telefonlarının susmadığını dile getirdi, “Henüz kararımı vermedim. Gaza gelsem, Gaziantep’ten İstanbul’a koşarak giderim.

Ahmet Nur Çebi: Henüz kararımı vermedim

Beşiktaş’taki, 3 Aralık’ta yapılacak “olağanüstü seçimli genel kurul”, siyah-beyazlıların gündemine olurdu.

Haberin Devamı

Deprem bölgesindeki okulların açılışında medya mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Ahmet Nur Çebi, adaylık konusunda henüz karar vermediğini dile getirdi. Çebi’nin konuşmasından satır başları şöyle:

- Önümüzdeki hafta sonuna kadar kararımı vereceğim. Üç gündür aday olmamı isteyenlerce telefonum susmuyor. Ama gaza gelmiyorum. Gaza gelsem Gaziantep’ten İstanbul’a koşarak giderim!

- Kongreden yana tereddüdüm yok. Gireceksem, kaybedeceksem de girerim. Ben Beşiktaş için kendimi yakarım ama aileme sıçradığı zaman düşünmem lazım. O zaman da çocuklarıma ve aileme sıçratanı yakarım.

- Taraftara kırgın değilim ama sosyal medyaya kırgınım. Sosyal medya ayarımızı bozdu. Çirkin işletilen bir sosyal medya var. Zaman zaman organize bir şey yapıldığını düşünüyorum.

Haberin Devamı

- Transferleri eleştiriyorlar ama Şenol Güneş’in bütün transferlerde onayı vardı. ‘Bu gelmesin’ dediği bir tane futbolcu olmadı, Onana dahil hepsini onayladı. Bakhtiyor, hocanın en çok istediği oyuncuydu.

- Sakatlık geçmişi olmayan oyuncu mu var? Bailly özel bir futbolcu, Chamberlain’i de göreceksiniz.

- (Cenk Tosun ve Salih Uçan ile ilgili) Ücretler arasında dağlar kadar fark vardı. Biz bir yere geldik, onlar bir yere geldiler. 15 güne kadar o iş biter.

ABOUBAKAR'DA KRİTİK GÜN

Beşiktaş’ın Antalya deplasmanı öncesinde Aboubakar beklentisi oluştu. Karın ağrısı ve yüksek ateşten dolayı bir süre hastanede yatan golcü, taburcu olarak evine geçti. Kamerunlu oyuncunun Antalya maçında oynayıp oynamayacağı bugünkü idman sonrasında netlik kazanacak. Başarılı futbolcu tam olarak iyileşirse bugün Antalya yolculuğuna çıkacak.

Yazarlar