Beşiktaş Ahmet Nur Çebi: 'Karagümrük neyi kutladı?'

Ahmet Nur Çebi: 'Karagümrük neyi kutladı?'

14.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Karagümrüklü oyuncuların 2-1 kazandıkları maçtan sonra soyunma odasında kutlama yaptığını söyledi, “Düşmemeyi mi başardınız, şampiyon mu oldunuz, neyi kutluyorsunuz? Ölene kadar bu işin takipçisi olacağım. Malatyaspor, G.Saray karşısında hiçbir şekilde averaj takımı olmaz” dedi.

Ahmet Nur Çebi: Karagümrük neyi kutladı

‘Sorup, soruşturacağım’

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. İlk olarak Karagümrük’e 2-1 yenildikleri maçı değerlendiren Çebi, “Karagümrük iyi oynadı, kazandı. Takım halinde birbirlerine sarılıp sevinebilirler. Ancak soyunma odasında yaşananlar bir kutlamayı gösteriyor. Düşmemeyi mi başardınız, şampiyon mu oldunuz, neyi kutluyorsunuz? Ben bu merakımı gidermek için ölene kadar bu işin takipçisi olacağım. Soracağım, soruşturacağım. Bu kutlamanın sebebi neydi” diye konuştu.

‘Malatya karakterlidir’

Ahmet Nur Çebi, Galatasaray’ın yarın Malatyaspor’la oynayacağı maçla ilgili hoş olmayan şeylerin konuşulduğunu dile getirdi. Çebi, “Takımların mücadelelerinde müdahaleler olduğuna ilişkin sözler oluyor. Malatya, Anadolu’nun karakteridir. Malatyaspor hiçbir şekilde averaj takımı olmaz. Yıllar boyu üzerinde averaj takımı yükünü taşımak istemez. Galatasaray karşısında elinden gelenin en iyisini yapacağına şüphem yok. Malatyaspor’un şerefiyle oynayacağını bildiğimiz için içimiz rahat” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar