Beşiktaş Ailton: Türkiye hataydı...

Ailton: Türkiye hataydı...

05.09.2014 - 16:59 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski golcüsü Ailton, Bremen'de yapılacak jübile ile sahalara veda edecek.

Ailton: Türkiye hataydı...

Bir süre Beşiktaş formasını da giyen Brezilyalı futbolcu Ailton, cumartesi günü Bremen’de yapılacak jübile ile sahalara veda edecek.
2004'te Bremen’in hem ligi hem de kupayı kazanmasında büyük rol oynayan Ailton’un jübilesinde, o zamanki takım arkadaşlarından Julio Cesar, Frings, Micaud, Wiese gibi ünlüler yanında Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Diego da forma giyecek.
Biletlerin hemen hemen tamamının satıldığı jübile maçı saat 16.00'da başlayacak ve NDR televizyonu tarafından naklen yayınlanacak.

TÜRKİYE HATAYDI
Ailton jübilesi öncesi verdiği röportajda Almanya’dan ayrılıp Türkiye’ye gitmesinin hata olduğunu söyledi. Bremen’de zirveye çıktıktan sonra Schalke’ye transfer olan Ailton, oradan da Beşiktaş’a geçmişti.
Brezilyalı futbolcu “Kariyerinizdeki en büyük hata Bremen’den Schalke’ye transfer miydi?” şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı: “Schalke Almanya’nın en köklü takımlarından biri. O transfer yanlış değildi. Geriye baktığımda en büyük hatayı Almanya’yı terkedip Türkiye’ye gitmekle yaptığımı görüyorum. Ondan sonra zaten işler doğru dürüst gitmedi.” Ailton bundan sonraki yaşamını Meksika’da sürdürecek.

Haberin Devamı

(AMK)

Yazarlar