FutbolAjax'ın yardımcı antrenörü Christian Poulsen, koronavirüs sebebiyle karantinaya alındı

Ajax'ın yardımcı antrenörü Christian Poulsen, koronavirüs sebebiyle karantinaya alındı

06.03.2020 - 11:52 | Son Güncellenme:

Ajax'ın yardımcı antrenörü Danimarkalı Christian Poulsen, koronavirüs şüphesiyle 13 Mart tarihine kadar karantinaya alındı.

Ajaxın yardımcı antrenörü Christian Poulsen, koronavirüs sebebiyle karantinaya alındı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs Ajax'a da sıçradı. Ajax'ın yardımcı antrenörü Danimarkalı Christian Poulsen, koronavirüs şüphesiyle 13 Mart tarihine kadar karantinaya alındı. Poulsen'in karantinaya alınma kararı Ajax kulübünün önerisiyle gerçekleşti. 

Haberin Devamı

De Telegraaf'ta yer alan habere göre, geçtiğimiz hafta doğum günün kutlayan Poulsen vatandaşı Thomas Kahlenberg ile temasa geçti. Kahlenberg'in daha önce koronavirüse yakalandığı açıklanmıştı. 

Ajax kulübü Poulsen'in yanı sıra atletizm eğitmeni Alessandro Schoenmaker ve bir fizyoterapistin de karantinaya alındığı belirtildi. 

Ryan Babel sezon ortasında Ajax'a transfer olmuştu. Ajax kulübü şu an futbolcular ile ilgili bir karar almadı.

Ajaxın yardımcı antrenörü Christian Poulsen, koronavirüs sebebiyle karantinaya alındı

 

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar