Trabzonspor Akçay, Barrios'u istiyor

Akçay, Barrios'u istiyor

20.07.2013 - 15:19 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın Barrios ısrarı sürüyor...

Akçay, Barriosu istiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Paraguaylı forvet oyuncusu Lucas Barrios'u kadroda görmeyi çok istiyor. Bordo mavili yönetim ise, maddi anlaşmazlıkları giderip oyuncunun transferine bir an önce son noktayı koymak için çaba harcıyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da forvet mevkiine takviyeye ihtiyaç duyduğunu futbol genel direktörü Ünal Karaman aracılığıyla yönetime ileten teknik direktör Mustafa Akçay, hücum hattını yeniden şekillendirmeyi planlıyor. Malouda'yı lig başlayana kadar takıma adapte etmeye çalışacak olan Akçay'ın, Paulo Henrique'nin performansından memnun olduğu ancak Lucas Barrios'u da kadroda görmek istediği öğrenildi. Akçay'ın yönetime aradığı forvetin özelliklerini sunduğu, yönetimin de Barrios dışında, Solomon Kalou ve ismini sakladığı yabancı bir forvet oyuncusuyla temaslarını sürdürdüğü belirtildi.

YASİN: "YENİ SEZONA HAZIRIM"

Trabzonspor'da takımdan gidip gitmeyeceği merakla beklenen ancak dün akşam oynanan Derry City maçının 18 kişilik kadrosuna alınan Yasin Öztekin, takımda mutlu olduğunu söyledi. Sadece forma giymek istediğini belirten Yasin, "İyi bir takımımız var ve bu takımda kendime yer açmak için elimden geleni yapacağım. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Şu anda hem fiziksel olarak hem de kafa yapımla yeni sezona hazırım. Bu sezon herkese çok daha farklı bir Yasin izlettirmek için gerekeni yapacağım" diye konuştu.

Haberin Devamı

ABDÜLKADİR: "İNANILMAZ HEYECANDI"

1461 Trabzon'dan transfer edilen ve Davraz kampında sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken Abdülkadir Özdemir, Derry City ile oynanan maçın kadrosunda yer almaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Abdülkadir, "İlk kez böyle bir maçın kadrosunda yer aldım. Takım arkadaşlarım kazanmak adına gereken her türlü mücadeleyi verdi. Bundan sonraki maçlarda takımda kendime yer açmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

TOLGA'NIN İSTEDİĞİ OLDU

Trabzonspor kaptanı Tolga Zengin, Beşiktaş'a transfer olma ihtimali nedeniyle kendisinden sonra takım kaptanının kaleci Onur Recep Kıvrak olmasını istemişti. Bu konudaki talebini teknik direktör Mustafa Akçay'a da ileten Tolga'nın talebi olumlu yanıt buldu. Akçay, Derry City ile oynanan maçta kaptan olarak Onur'u belirledi, yeni sezon öncesi kaptanların değişeceğinin sinyallerini verdi. Bordo mavili takımda geçtiğimiz sezon Tolga birinci kaptanlığı, Giray ise ikinci kaptanlığı yapmıştı.

Yazarlar