Teleset Mobilya Akhisarspor Akhisar Belediyespor galibiyet peşinde

Akhisar Belediyespor galibiyet peşinde

08.12.2012 - 11:23 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de iç sahada galibiyeti bulunmayan tek ekip olan Akhisar Belediyespor, yarın Medical Park Antalyaspor’u konuk edecek.

Akhisar Belediyespor galibiyet peşinde

Spor Toto Süper Lig’de, iç saha maçlarında henüz galibiyeti bulunmayan tek ekip olan Akhisar Belediyespor, yarın Medical Park Antalyaspor’u konuk edecek.

Geçen hafta Manisa’da konuk ettiği Bursaspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılan Ege temsilcisi, aldığı 1 puana rağmen ligin son sırasına geriledi.

Ligde 15’inci haftaya 11 puanla son sırada giren Akhisar Belediyespor, bu sezon Medical Park Antalyaspor maçına kadar Manisa’da oynadığı 7 karşılaşmada 3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Ege temsilcisi bu maçlarda 4 gol atarken kalesinde 13 gol gördü.

Akhisar Belediyespor’un rakibi Medical Park Antalyaspor ise deplasmanda oynadığı son 4 maçta mağlup olmadı. Bu müsabakalarda 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Antalya temsilcisi, Gaziantepspor ve Fenerbahçe’yi mağlup ederken, Kasımpaşa ve Bursaspor’la berabere kaldı.

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda yarın saat 19.00’da başlayacak Akhisar Belediyespor-Medical Park Antalyaspor maçını Özgür Yankaya yönetecek.

(AA)