Anadolu Kulüpleri Akhisar'ın hedefi Avrupa!

Akhisar'ın hedefi Avrupa!

09.07.2014 - 13:25 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un, Erzurum'da düzenlediği kampın ikinci gününde futbolcular düz koşu yaptı.

Akhisarın hedefi Avrupa

Palandöken Dağı eteklerinde bulunan yüksek irtifa kamp merkezinde antrenmanlarını sürdüren Akhisar'da, izinli Çağdaş Atan bugün çalışmalara dahil olurken, İbrahima Sonko ile Bilal Kısa dışında ise eksik oyuncu bulunmuyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde çalışmalarını sürdüren Akhisar Belediyespor'da moraller oldukça yüksek.

Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birinci kamp döneminde fiziksel değerleri yükselteceklerini ve çalışmaların bu yönde olacağını söyledi.

Takımda tespit edilen alanlara takviye yapacaklarını belirten Akçay, şöyle konuştu:

"En kısa zamanda tespit ettiğimiz eksik alanlarla alakalı oyuncu transferini yapacağız. Birinci aşama kamp için buradayız ve güzel bir kamp merkezi. Sahaların ve diğer alanların yeni oluşturulması olması bizim işimizi kolaylaştırıyor. Umarım bu alanların sayısının artırılması devam eder. Bu sezon yapabildiğimizin en iyisini yaparak, seviye yükseltmeye çalışacağız. Tabi bu zor, çok kolay değil. Bunun için çok çalışmamız lazım. Takım olarak bunun bilincindeyiz. Hedeflediğimiz başarı çizgisini yakalamak istiyoruz. Oyuncularımız, camiamız ve çalışanlarımız dahil hepimiz hazırız. İyi bir enerji sahaya yansıtacağız ve umarım karşılığını alırız."

Haberin Devamı

Futbolculardan Uğur Demirok da takımda morallerin yüksek olduğunu ve kampı iyi geçireceklerine inandığını söyledi.

Yeni sezona iyi başlamak istediklerini belirten Demirok, "Geçen sezon UEFA kapısından döndük ve bu sezon yeni hocamızla bunu başarmak istiyoruz. Aramıza katılacak yeni arkadaşlarımızla bunu başarmak istiyoruz. Yeni sezonda daha iyi ve emin adımlarla ilerleyeceğimizi düşünüyorum" dedi.