Fenerbahçe Akıllara Volkan Demirel geldi! Fenerbahçe'de 14 yıl sonra bir ilk

Akıllara Volkan Demirel geldi! Fenerbahçe'de 14 yıl sonra bir ilk

14.03.2022 - 09:33 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Alanyaspor'u 5-2 yendiği karşılaşmada 14 yıl sonra bir ilk gerçekleşti. Hafızalar tazelendiğinde, akıllara 2008 yılında Volkan Demirel'in yaptığı asist geldi. İşte detaylar...

Akıllara Volkan Demirel geldi Fenerbahçede 14 yıl sonra bir ilk

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor'u 5-2 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takım son 5 maçta hanesine 13 puan yazdırarak ikincilik yarışında iddialı konuma geldi. Gol düellosuna sahne olan müsabakaya sarı-lacivertli takımın kalecisi Altay Bayındır damga vurdu. Milli eldiven Efecan Karaca, Emre Akbaba ve Juan Fran'ın vuruşlarında müthiş kurtarışlarıyla kalesini gole kapadı. 

BU SEZON ASİST YAPAN İLK KALECİ OLDU

Başarılı kaleci Süper Lig'de bu sezon bir ilki gerçekleştirdi. Mücadeleyi 9 kurtarışla tamamlayan Altay'ın 26. dakikadaki asistinde savunmanın arkasına sarkan Rossi aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 23 yaşındaki kaleci 2021-2022 sezonunda asist yapma başarısı gösteren ilk kaleci oldu.

Akıllara Volkan Demirel geldi Fenerbahçede 14 yıl sonra bir ilk

AKILLARA VOLKAN DEMİREL GELDİ

Altay'ın şık asisti, akıllara Volkan Demirel'i getirdi. Şu anda Fatih Karagümrük'ü çalıştıran, Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel 29 Kasım 2008'de Kadıköy'de oynanan Beşiktaş derbisine damga vurmuştu.

Haberin Devamı

Akıllara Volkan Demirel geldi Fenerbahçede 14 yıl sonra bir ilk

DERBİDE İKİNCİ GOLÜN ASİSTİNİ YAPTI

Volkan Demirel, dev karşılaşmanın 27. dakikasında Daniel Guiza'ya asist yapmış, sarı-lacivertli takım dev karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmıştı. Altay Bayındır, 14 yıl aradan sonra Alanyaspor maçında gol pası vererek bir ilke imza atmış oldu.