1.Lig Aktürk: Sistemin kurbanı olduk

Aktürk: Sistemin kurbanı olduk

19.12.2013 - 11:09 | Son Güncellenme:

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Aktürk, "Biz ne yazık ki sistemin kurbanı olduk. Ziraat Türkiye Kupası maçlarında 3 büyüklerin elenmesinin faturası bize çıktı" dedi.

Aktürk: Sistemin kurbanı olduk

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray'a 4-0 yenilerek elendikleri maça ilişkin, "Biz ne yazık ki sistemin kurbanı olduk. Ziraat Türkiye Kupası maçlarında 3 büyüklerin elenmesinin faturası bize çıktı" dedi.

Haberin Devamı

Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçta hakemin Balıkesirspor aleyhinde kararlar verdiğini öne sürdü. Verilen kritik kararların maçın gidişatını olumsuz etkilediğini ve bunun sonucunda farklı bir mağlubiyet yaşadıklarını savunan Aktürk, şunları kaydetti: "Biz ne yazık ki sistemin kurbanı olduk. Ziraat Türkiye Kupası maçlarında 3 büyüklerin elenmesinin faturası bize çıktı. Maçta hakemin kararları hep aleyhimize oldu. Uydurma penaltı, gereksiz sarı kartlar, yanlış köşe vuruşları ve ofsayt kararları bizi buldu. Biz sisteme kurban gittik. İstanbul'a yaklaşık 2 bin taraftarımızla gittik. İyi oynadık, mücadele ettik ama yanlış kararlar sonucu etkiledi. Anadolu takımlarına farklı bir bakış açısı var. Mesela bizim bu sezon ortalama aleyhimize 9 penaltı kararı verildi. Hocamız İsmail Ertekin'in dediği gibi hakemler hakkında konuşmak istemiyoruz ama hakkımızı arayacağız."

Haberin Devamı

PTT 1. Lig'de bu hafta Kahramanmaraşspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Aktürk, "Yolumuza ligde devam edeceğiz" diye konuştu.

Yazarlar